Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,91 Ft
Euró
398,19 Ft
Font
471,70 Ft
Bitcoin
66,839 $

Tóth Andi zenés produkciója az autóból (videó)

Andi ismét jelentkezett a TikTokon, ahol szintlén nagy népszerűségnek örvend, akárcsak a legújabb dala, ami nemrég jelent meg a YouTube-on.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

A 2021-es esztendő egyértelműen kiugrást jelentett Tóth Andi számára, és még mindig van pár hónap belőle. Noha a COVID miatt ő is sok időt veszített el, mivel a súlyosabb járványhelyzet okán ő sem léphetett fel, közben folyamatosan alkotott.

A lehető legjobban használta fel a plusz idejét, és az új albuma önmagáért beszél. Minden eddiginél népszerűbb, ami nyilvánvalóan negatív kommenteket is vonz, ám összességében mindig sokkal többen vannak azok, akik kedvelik őt. Soron kívül Magyar Péter üzent: Bárhogy is döntötök, én elfogadom

Nemrég egy autóban készült kép miatt támadták, amire erős választ adott, és igyekezett tisztába tenni a dolgokat. Andi mindezt statisztikákkal támasztotta alá, és hangsúlyozta, nem az a dolga, hogy példát mutasson.

Ő a zenének él, és közben járja az országot, sok koncertje van. Miközben nagy erőkkel készül a Dancing with the Stars második évadára, újabb és újabb közösségi médiás tartalmakat oszt meg magáról.

Lapozó: 1 2

Közölték a Manchester United edzőjével, tárgyaltak Tuchellel

Ezt maga Ten Hag erősítette meg azt követően, hogy végül rá esett a választás, mégsem rúgták ki, hiába a katasztrofális szezon.

Karcsú győzelemmel kezdett Anglia az Európa-bajnokságon a szerbek ellen

Ugyan nem volt kérdés, melyik a jobb csapat Anglia és Szerbia közül, végül elmaradt a gála az angolok részéről.