Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,37 Ft
Euró
389,55 Ft
Font
454,96 Ft
Bitcoin
57,519 $

Itt az új PS Store-akció: 1 500 játékot kaparinthatunk meg rendkívül olcsón

Habár a hagyományos nyári vásár nemrégiben véget ért, egészen szeptemberig két új akciót indított a Sony.

Unsplash
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Ha lemaradtunk volna a nyári akcióról, cseppet sem kell csüggednünk, hiszen az idei nyár zárásaként elindult a 6 000 Ft alatti game-ek, valamint az indie klasszikusok kiárusítása, melyek révén több mint 1 500 játékot zsebelhetünk be az eredeti ár töredékéért.

A 6000 forint alatti játékok közül kiemelendő a Doom Eternal, a Resident Evil 3, a Need for Speed Heat Deluxe Edition, valamint a Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint, melyek garantáltan hosszú időre kikapcsolhatják az agyunkat az utolsó kánikulákkal teli napokban. Soron kívül Kétmilliós kárt okozott egy 16 éves fiatal a Határ úti metróállomásnál

Akik még ennél is olcsóbb kalandokra vágynak, azoknak ajánljuk a The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Editiont, a God of Wart, a Fallout 4 – Game of the Year Editiont, illetve a Shadow of the Colossust, melyeket csupán 3 545 forintért cserébe megvásárolhatunk.

Ha inkább az indie alkotások vonzanak minket, akkor semmiképpen se hagyjuk ki a Spongebob Squarepants: Battle for Bikini Bottom Rehydrated platformert 7 923 forintért, továbbá megér egy próbát a sokak által kedvelt Cuphead is 5 317 forintért.

Aki további böngészésre vágyik, az erre a linkre kattintva szétnézhet a pazar címek között, ám fontos megjegyezni, hogy az akció mindössze szeptember 1-jéig tart, így már csak szűk két hetünk marad arra, hogy eldöntsük, mely játékokat helyezzük végérvényesen a virtuális könyvtárunkba.

Szoboszlai Dominik bemutatta a Liverpool új hazai mezét, nagyon trendi lett (videó)

Szoboszlai Dominik is magára húzhatta a Liverpool legújabb hazai mezét, ami az elmúlt évek egyik leglátványosabb tervezése.

Közel 20 kiló marihuánát küldtek Madridból Budapestre, lebukott egy 26 éves férfi

Illegális küldemény érkezett Madridból Budapestre, amit a rendőrség sikeresen lefülelt, ennek a drogszállítmánynak már biztosan annyi.