Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,98 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
62,700 $

Cáfolta az „abszurd” pletykákat a Real Madrid, hogy a Premier League-hez csatlakoznának

Meglehetősen érdekes pletyka látott napvilágot nemrégiben, miszerint a Realnak annyira elege van a LaLiga vezetőségéből, hogy távozna a bajnokságból.

...svg content...Fotó: Twitter/Real Madrid C.F.
Sport
Author image

Nagy Noel

Szerkesztő

A barcelonai Mundo Deportivo tett közzé egy ilyen pletykát a közelmúltban, hogy a Real már hetek óta vizsgálja annak lehetőségét, hogyan tudnák elhagyni a LaLigát és egy másik „erős” bajnokságba csatlakoznának.

A cikk állítása szerint a Real Madridnak elege lett abból, ahogyan Javier Tebas vezeti a spanyol bajnokságot, valamint az is, ahogyan a Szuperliga miatt vegzálják őket, amelyben már csak a blancók, a Barcelona és a Juventus maradt bent hivatalosan. Soron kívül A királyi család biztonsági főnöke már Diana hercegnő halála előtt szólt

A beszámoló azért is volt hihető, mert nem olyan régen jelentette be a Real, hogy beperelik Javier Tebast és a CVC befektetési alapot, amiért a csapat bevonása nélkül állapodtak meg egy nagyobb befektetésről.

A megállapodás értelmében a CVC egy 2.7 milliárd eurós tőkeinjekciót hajtott volna végre a spanyol futballba, amelyet a liga a csapatok között osztott volna szét, ám cserébe a befektetési alap megkapta volna a televíziós és egyéb képi jogok bő 10 százalékát.

A Real Madrid ezen pedig nagyon felbőszítette magát és a Mundo Deportivo azt állította, készek lennének távozni a spanyol futballból és a Premier League-hez csatlakoznának, de a Serie A és a Bundesliga is felmerült opcióként.

Néhány órával a beszámoló megjelenése után azonban a Real Madrid egy közleményt tett közzé, amelyben teljes mértékben tagadták az ott felhozott találgatásokat, már magát az ötletet is „abszurdnak és lehetetlennek” nevezték.

A Real Madrid azt mondta, hogy teljesen hamis állításokat tett a barcelonai sportlap, amellyel szerintük az volt a cél, hogy a klub mindennapos működését megzavarják.

Harmadszorra is vitára hívta Magyar Pétert a kormány

A miniszterelnök politikai igazgatója harmadszor kezdeményez nyilvános eszmecserét a Tisza Párt vezetőjével.

Donald Trump szerint már nincs idő vitázni, ezért nem kerül sor az újabb elnökjelölti vitára

Az amerikai elnökválasztási kampány újabb fordulatot vett, amikor Donald Trump volt elnök elutasította a Kamala Harris alelnökkel való második vita lehetőségét.