Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,83 Ft
Euró
391,11 Ft
Font
458,03 Ft
Bitcoin
64,597 $

Hivatalos: Britney Spears apja lemond lánya 60 millió dolláros vagyonának felügyeletéről

Jamie Spears végül beleegyezett abba, hogy lemond 13 éve betöltött szerepéről, nem lesz a legendás énekesnő hivatalos vagyonkezelője.

Fotó: Instagram/Britney Spears
Külföld

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Reuters is beszámolt a nagy hírről, amire régóta vártak a rajongók és a popsztár. Rengetegen álltak be Brintey mögé, köztük más világsztárokkal, akik azt szerették volna, hogy a kollégájuk teljesen szabad életet éljen.

Az énekesnő ügyvédje, Mathew Rosengart csütörtökön adott ki egy nyilatkozatot, amiben elmondta, örülnek a döntésnek, miután Spears apja és jogi képviselője egy hivatalos beadványban ismertették döntésüket. Soron kívül Ezek az újítások jöhetnek az iOS 18-cal

Az énekesnő édesapja 2008 óta kezelte lánya ügyeinek nagy részét, Britney mentális összeomlása óta. A csütörtökön benyújtott bírósági dokumentumokban beleegyezett abba, hogy félreáll, lemond a korábbi jogáról, így nem fog rendelkezni a sztár 60 millió dolláros vagyona felett.

Britney Spears hónapok óta küzdött az ellen a bíróságon, hogy az apja bármilyen módon is beleszólhasson az életébe. Az ügyet tárgyaló bírósági meghallgatást szeptember végére tűzték ki Los Angelesben.

A világsztár ügyvédje nagy győzelemként könyvelte el a hírt, amit egy újabb lépésnek nevezett az igazságszolgáltatás színterén. A bírósági dokumentum nem közölte, hogy Jamie Spears pontosan mikor mond le lánya 60 millió dolláros vagyonának kezeléséről, és azt mondta, úgy érzi, nincs ok arra vonatkozólag, hogy azonnal eltávolítsák ebből a szerepből vagy felfüggesszék.

Hatalmas bejelentés Vajna Timitől, ő a szerelme, és ott van a különleges gyűrű az ujján

A bírósági beadványban foglaltak szerint Spears együtt kíván működni a bírósággal és a lánya új ügyvédjével annak érdekében, hogy előkészítsék a folyamatot az új gondoki személy kijelölésére. A 39 éves sztár továbbra is Jodi Montgomery gondozása alatt áll, aki az orvosi és személyes ügyeit intézi. Érdekesség, de eddig nem hozták nyilvánosságra az énekesnő mentális egészségügyi problémáinak természetét.

Britney még június és július hónapban érzelmes módon szólalt fel a bíróságon az apja ellen, aki szerinte tönkretette az életét. 2018 óta nem lépett színpadra, mivel azt mondta, addig nem tér vissza, amíg az édesapja kezében van a karrierje.

A most beadott bírósági dokumentumban az idősebb Spears azt mondta, mindig is a lánya érdekeit tartotta szem előtt, és semmire sem kényszerítette. Hozzáteszik, az apa mindig mindent igyekezett megtenni, ami tőle tellett, hogy megfeleljen lánya kívánságainak, legyen szó magánéleti, családi, vagy üzleti kérdésekről, miközben teljesítette gondnoki feladatait és kötelezettségeit, megvédve őt másoktól, akik megpróbálták kihasználni.