Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,49 Ft
Euró
389,49 Ft
Font
455,42 Ft
Bitcoin
57,696 $

Jövő héten érkezhet a soron következő State of Play esemény

Habár a Sony korábban arról beszélt, nyár végéig már nem lesz új online show, végül minden a feje tetejére állhat, és összehozhatnak még egy utolsó nagy bemutatót.

Sony
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A japán videójáték-ipari óriás azóta, hogy nem vesz részt az E3 konferenciákon, a Nintendóéhoz hasonlatos online State of Play rendezvényeken keretében fedi fel az éppen aktuális újdonságokat.

A Game Rant magazin szúrta ki a Twitteren, hogy az egyik bennfentes iparági szivárogtatónak számító James Jarvis újságíró belengette, a Sony következő virtuális bemutatójára augusztus 19-én kerülhet sor. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Jarvis feltételezéseit arra alapozza, hogy már jó néhány hónapja nem hallhattunk a japánok felől, így éppen ideje lesz annak, hogy végre kiderüljön, min dolgoztak az elmúlt időszakban.

Az újságíró szerint a soron következő State of Playen szó eshet majd a Horizon Forbidden West további halasztásáról, miközben vadonatúj gameplay videót mutathatnak be Alloy kalandjairól.

Ezen felül a Kena is kaphat egy hosszabb trailert, valamint a szimulátorok szerelmeseinek vágyait is kielégíthetik, mivel a Gran Turismo 7 szintén az esemény központjába kerülhet, így végre fény derülhet arra is, jövőre számíthatunk-e egyáltalán a Polyphony Digital alkotásának megjelenésére.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.