Dollár
397,39 Ft
Euró
418,93 Ft
Font
488,09 Ft
Bitcoin
17,172 $

Kiszivárgott a Gran Turismo 7 bétaváltozata a PlayStation weboldalán

Polyphony Digital
Smart
not image

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Amióta egy éve bejelentették az autós szimulátor soron következő epizódját, nem sok minden tudhattunk meg róla azon kívül, hogy valamikor érkezik.

Ezúttal jelentős változás történt a Gran Turismo-sagában, a GTPlanet hírportál értesülései szerint ugyanis az egyik promóció során, amelyet Experience PlayStationnek neveztek el, felkerült a játék bétája is a világhálóra.

Soron kívül Sajtóértesülések szerint húsvétig maradhat az árstop

Egyelőre még nem játszható verzióról van szó, hanem egy online toborzásról, ahová olyan PS-felhasználók jelentkezését várják, akik részt szeretnének venni a bétatesztelésekben. Több küldetés nevét is felfedezték a kiszivárgott leírásban, például a “Start Quest”, a “Related Campaigns” és az “Italia Quest” missziókra is fény derült.

Ezeket a feladatokat már leszedték az Experience PlayStation weboldaláról, ha ellátogatunk a honlapra, csupán egy hibaüzenet fogad minket, amiben tájékoztatnak, hogy ebben a pillanatban egyetlen misszió sem elérhető.

A listán volt egy “Gran Turismo Beta (Test)” névre keresztelt küldetés is, amely során egy rövid videó megtekintését követően egy kódot kaphattak a szerencsések, amit beválthattak – igaz, még nem tudták aktiválni őket, így valószínűleg csupán egy helyfoglaló lehetett.

Mindezekből kifolyólag elképzelhető, hogy a közeljövőben végre érkezhet a Gran Turismo 7 bétája, és mivel a küldetések leírásában a “PS5 Only” címke szerepelt, így valószínűsíthető, hogy PS5-exkluzív címre számíthatunk, bár sokak szerint PS4-en egyaránt meg fog jelenni a game.