Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,20 Ft
Euró
385,37 Ft
Font
449,24 Ft
Bitcoin
65,066 $

Videón a pillanat, amikor Messi kilép a tomboló francia tömeg elé Párizsban

Lionel Messi már Párizsban is félistenként élhet, amivel csak még nagyobb nyomás helyeződhet a vállaira, de ez általában csak plusz teljesítményt hoz ki belőle.

...svg content...Fotó: YouTube/PSG - Paris Saint-Germain
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Eddig sem panaszkodhattak a PSG rajongói a keretre, ami abszolúte kinőtte a francia ligát, mely a spanyol, az angol és az olasz bajnokság mögött van, de talán még a német is megelőzi őket a sorban.

A különbségek nem hatalmasak, ugyanakkor a PSG kerete abszolúte klasszis, és érdekes lenne látni, hogy hogyan teljesítenének Angliában, vagy Spanyolországban, ahol a nagyobb nyomás által még többet hozhatnának ki magukból.

Ez nem lehetséges, így hétről hétre a francia ligában kell erőt gyűjteniük, ahol kevesebb a sztárjátékos, mint a fentebb említett sorozatokban, de a Bajnokok Ligájában minden adott, hogy megmutassák, mire képesek.

A PSG nem aggódik, Messi teljesen legálisan szerződött Párizsba

A Bayern München ellen közel álltak ahhoz, hogy megnyerjék a döntőt, ám végül a németek lettek a befutók. Most, hogy Messi is csatlakozott, minden eddiginél nagyobb nyomás helyeződhet a PSG-re.

Lapozó: 1 2

Putyin és Biden is megszólalt a Fico elleni merénylet után, aki magánál volt

Joe Biden amerikai elnök és Vlagyimir Putyin, Oroszország elnöke szinte egyszerre reagált a Robert Fico elnök elleni merényletre.