Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,06 Ft
Euró
391,88 Ft
Font
458,20 Ft
Bitcoin
62,420 $

Gólerős csatár nélkül maradhat a Barca, azonnal igazolniuk kell?

Nem maradt sok idejük arra, hogy lebonyolítsák a transzfert, ráadásul erősen meg van kötve a kezük a bérköltségek csökkentése miatt.

Fotó: Twitter/FC Barcelona
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Gyülekeznek a sötét felhők a Barcelona felett, miután Messi távozott, Aguero hónapokra kidőlt, és az egyik legnagyobb tehetségük nem hajlandó hosszabbítani. Az argentin legenda kiesése komoly károkat okozhat, és nagy kérdés, hogy azt a 25-30 gólt ki, vagy kik fogják pótolni a pályán.

Ugyan Depay jó formában van, egyedül nem viheti a hátán a csapatot, és lehetséges, hogy nem lehet ott az első fordulóban a bérköltségekkel kapcsolatos kérdések miatt. Braithwaite szintén tagja a keretnek, de eddig sem váltotta meg a világot, és az eladásával számolnak. Soron kívül Késes támadás történt a bőnyi általános iskolában, egy fiatal lány szúrt

Emiatt Griezmannra minden eddiginél nagyobb nyomás hárulhat, aki sok szurkolónál nem éppen kedvenc, részben őt okolják, amiért Messinek mennie kellett, mert túl magas a fizetése. A francia távozását is biztosra vették, de ebben a helyzetben pláne nem engedheti meg magának a Barca, hogy eladja.

A Mundo Deportivo jelentése szerint a katalánok már fontolgatják annak a lehetőségét, hogy egy új csatárt igazoljanak, mert a problémájuk egyre csak nagyobb a csatársorban. A fiatalok között sincs olyan játékos, aki meg tudná oldani a feladatot, és Fati csak most kezdhette meg a labdás edzéseket a hosszúra nyúlt térdsülrését követően.

Alig néhány nap van hátra a szezonrajtig, és a Barcelona támadószekciója elég foghíjas, ami miatt a középpályára még több szerep helyeződhet. Pár mérkőzés erejéig mindez megoldható lehet, de hosszú távon semmiképp, emiatt is kezdtek el nézelődni a piacon, mert azzal nem számoltak, hogy Aguero lesérül, ráadásul ilyen hosszú időre.

Egy év alatt megduplázódott a kanyarós megbetegedések száma

Kutatók mutattak rá egy riasztó tendenciára: globálisan megfigyelhető volt, hogy egy év leforgása alatt szinte megduplázódott a kanyarós megbetegedések száma.