Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,39 Ft
Euró
389,41 Ft
Font
455,33 Ft
Bitcoin
57,435 $

Mbappé majdnem fele annyit keresne Madridban, mint Messi a PSG-nél

Ha a francia kitart a döntése mellett, és a Real Madridhoz szerződik, akkor azzal is számolnia kell, hogy kevesebb pénzt kap.

Fotó: Unsplash/Abigail Keenan
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Real Madridnál már elmúltak azok az idők, amikor a cserejátékosok több pénzt kaptak, mint mást top-klubokban a kezdők. A gazdasági válság csak rátett egy lapáttal, és Mbappéval sem tehetnek kivételt, aki továbbra sem hosszabbított Párizsban.

A legutóbb hírek szerint Messi szerződése sínen van, és már csak a bejelentés lehet hátra az aláírást követően. Ez pedig azt jelenti, hogy gyorsan eldőlt a Barcától távozó világsztár sorsa, és összeállhat a Messi-Neymar-Mbappé trió. Soron kívül Újabb megrázó részletek láttak napvilágot a komlói motorbalesetről

A PSG-nél azonban Mbappé hosszabbítása mindennél fontosabb, és lehetséges, hogy ezen a nyáron sem engedik el, amivel azt kockáztatják, hogy jövőre ingyen távozhat. Messi érkezése talán meggyőzhetné arról, hogy maradjon, különösen, ha megnyerik a Bajnokok Ligáját.

Madridban ezen a nyáron csak egy sztárt hajlandóak szerződtetni, és az Mbappé, körülbelül 150-180 millió eurójukba kerülne. A Defensa Central megtudta, hogy a francia fizetése távol lenne attól, mint amit Messi kereshet a PSG-nél.

A Chelsea Lukakura koncentrál, nem Messire

Évi 18-20 millió eurós fizetéssel csábítanák Madridba, ami szintén hatalmas összeg, ugyanakkor ugyanez Messi esetében 40 millió euró körül mozogna Párizsban. A két szerződés között csillagászati a különbség, és ha Mbappé így is aláír, akkor az pláne megerősíti, hogy nem gazdasági okokból választja a spanyol csapatot.

A francia gyerekkora óta szeretné a madridiak mezét viselni, Zidane és Ronaldo mindig is példaképei voltak, de eddig nem volt lehetősége arra, hogy Madridban futballozzon, bár sok esztendővel ezelőtt próbajátékon is járt a legendás alakulatnál.

Ezt a 7 szokást követik azok, akik szinte soha nem lesznek betegek

Érdemes megfogadni a tanácsokat, hiszen így hosszú éveken át élvezhetjük az aktív és egészséges életet.

Ezzel a góllal kapott ki a PSG a Dortmund ellen a Bajnokok Ligájában (videó)

A PSG több nagy helyzetet is kihagyott, azonban összességében megérdemelt volt a Dortmund győzelme a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.