Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,037 $

Videón, ahogy a Barca szurkolója zokog és ráüt a rácsra Messi távozása miatt a Camp Nou-nál

Rengeteg olyan rajongója van a Barcelonának, akik nem bírták könnyek nélkül a bejelentést, és ez most különösen fájhatott nekik.

...svg content...Fotó: YouTube/davidvaldearenas
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Messi már hetek óta nem tagja a Barcelonának, ugyanakkor a rajongók továbbra is bizakodhattak, mert rendre olyan hírek láttak napvilágot, miszerint a kedvencük maradni fog. Ez így is lett volna, hiszen az argentin rekorder minden ajánlatot visszautasított, és kész volt hosszabbítani.

Csütörtök este először csak pletykaszerűen kezdtek el írni a sajtóban a kritikus helyzetről, amire többen is csak legyintettek, majd amikor megérkezett a hivatalos megerősítés, kitört a pánik, és úgy tudni, hogy Messi is hirtelen mélypontra került. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A Barca elnöke részletesen beszélt arról, hogy miért kellett elválniuk egymástól, és ez most egy olyan pont, ahonnan valószínűleg már nincs visszaút. A PSG ziccerbe kerülhet, míg a Manchester City elengedheti a dolgot a két új sztárigazolása miatt.

Nehéz megmondani, hogy mi lesz a folytatásban, PSG ide vagy oda, az egyre valószínűbb, hogy hosszú idő után Messi máshol folytatja a pályafutását. A rajongók közül sokan elsírták magukat, és többen a Camp Nou előtt gyászolták a bejelentést.

Lapozó: 1 2

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.