Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
64,175 $

Fordulat állt be a Barca sztárjának ügyében, kíváncsian várjuk a végkifejletet

A játékos helyzete kicsit megfordult, hamarosan még egy-két szezonra aláírhat. Azonban miután a legutóbbi Európa-bajnokságon megsérült, november előtt várhatóan nem térhet vissza a pályára.

Fotó: Flickr
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Ami szinte zsákutcának tűnt, a napokban kibontakozni látszik: miután az elmúlt hetekben közeledés történt Ousmane Dembélé és az FC Barcelona ügynökei között, a francia közel áll a szerződéshosszabbításhoz.

A hosszútávon sérült játékos szerződése (november előtt nem is számítanak rá) 2022. június 30-án jár le, így január elsejétől szabadon tárgyalhat bármelyik klubbal. A Barca akarata mindig is az volt, hogy a Vernonban született játékos Barcelonában hosszabbítson, de a bemutatott ajánlat kezdetben nem elégítette ki a támadót. Soron kívül Felmérés: ez aggasztja most a legjobban az 50 év feletti korosztályt

Dembélé, aki tisztában volt azzal, hogy ha szabad átigazolással távozik, akkor máshol is aláírhat egy új, jövedelmezőbb szerződést, nem volt elégedett azzal, amit felajánlottak neki. Ahogy arról a sport.es is beszámolt, az elmúlt napokban megváltoztak a kilátások, és a klubnál is optimistán tekintenek az aláírásra.

A legutóbbi Európa-bajnokságon megsérült francia válogatott játékos egy új, rövid intervallumú szerződést fogadna el (az elképzelések szerint egy-két évvel, 2022-ig vagy 2023-ig hosszabbítanák meg), sőt, még egy kis fizetéscsökkentés is szóba jöhet. Kétségtelenül jó hír az FC Barcelona számára, amely már kezdte aggódva konstatálni, hogy Ousmane néhány hónapon belül ingyen távozhat.

Kispadon kezd Szoboszlai a Tottenham ellen

Szoboszlai Dominik a Tottenham ellen léphet pályára az Anfield Roadon a Liverpool színeiben, és már a kezdő is ismert.