Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,035 $

Ronaldinho: „Messinek olyan nehéz élete van, mint amilyen az enyém volt”

Az FC Barcelona egykori játékosa Ibai Llanosszal beszélgetett a Twitch-csatornáján, a sportolókra nehezedő nyomásról pedig azt mondta, hogy mindig mindent „nagyon nyugodtan” élt meg.

...svg content...Fotó: Flickr
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Ronaldinho Gaúcho Ibai Llanosszal beszélgetett a Charlando Tranquilamente című, a Twitch-csatornáján sugárzott műsorában, amelyen keresztül már olyan nagy személyiségek is megfordultak a futballvilágból, mint Gerard Piqué, Kun Agüero vagy Sergio Ramos.

Az AS azt írja, az FC Barcelona és a brazil válogatott korábbi támadója Chicago városából jelentkezett be, ahol éppen nemzetközi turnéja közepén van, a beszélgetés során pedig felvetett néhány témát a karrierjéről és jelenlegi életéről. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Jelenlegi szerepéről a labdarúgásban azt mondta:

„Annak szentelem magam, hogy nyugdíjasok közötti meccseket játsszak (itt elnevette magát). Megragadjuk a lehetőséget, hogy mindannyian együtt legyünk és találkozzunk a barátokkal. A futball az életem része, és örökké az is marad. Minden, amin keresztülmentem, szép volt. Most viszont sokkal élvezetesebb. Nem tudom elképzelni magam edzőként”.

A Barcelonával és az aktuális ügyekkel kapcsolatosan megosztotta:

„Sosem voltam az a fajta, aki sokat nézett focit. Szeretem nézni a legjobb pillanatokat és a gólokat, de a 90 percet nem szeretem”.

Messi első bajnoki címéről Argentínával úgy fogalmazott:

„Szomorú voltam, mert Brazília kikapott, de nagyon örültem Leónak. Ez volt az, ami hiányzott neki a válogatottnál. Az, hogy a barátaimat boldognak látom, engem is boldoggá tesz”.

Az FC Barcelonánál töltött idejével kapcsolatban elmondta:

„Szerencsés voltam, hogy egy olyan időszakban érkeztem a Barcához, amikor nem volt sok változás. Történelmet írtunk. Látványos volt, nagyon szép évek voltak”.

A sportolókra nehezedő nyomásról pedig úgy vélekedett:

„Ha vele (Simone Biles) megtörtént, akkor ez bárkivel megtörténhet. A nyomás normális, hiszen az embernek esélye van arra, hogy valóra váltson egy álmot, és egész életében ezért edz. Én ezt nagyon nyugodtan éltem meg”.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.