Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,76 Ft
Euró
390,96 Ft
Font
458,00 Ft
Bitcoin
61,413 $

Hazard utolsó esélye a Real Madridnál, Haaland válthatja

A belgának bizonyítania kell, máskülönben egy év múlva távozni fog, és könnyen lehet, hogy a helyét Haaland veszi át.

Fotó: Twitter/Real Madrid C.F.
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Megkérdőjelezhetetlen, hogy Mbappé és Haaland azok, akik manapság a legértékesebb csatárok. Ők ketten, akikért a top-klubok sorban állnak, és hatalmas összegeket fizetnének ki értük. Ez akár közel 200 millió eurót is jelenthet, ami hatalmas összeg.

A Real Madridnál azonban Haaland is csak második lehet a listán, mivel Mbappé prioritást élvez, akit lehetséges, hogy ingyen fognak megszerezni jövő nyáron. Valószínűleg Haaland is jövőre vált klubot, így a norvég még marad egy évet Dortmundban. Soron kívül Szentkirályi Alexandra megegyezett Lázár Jánossal a BKK-s dolgozói jegyekről

Legutóbb egy őrületesen nagy átigazolási összegről írtak az ő esetében, amire még reagált is. Állítólag neki is a Real Madrid az álma, és ha a spanyolok valóban akarják őt, akkor jó esélyekkel várhatják 2022 nyarát.

A Defensa Central beszámolója szerint Hazardnak egy éve maradt arra, hogy megpróbálja meggyőzni a madridiakat, arról, hogy még mindig képes a kimagasló teljesítményre. Mindenekelőtt a fizikai problémáit kell maga mögött hagynia, amik megakadályozták abban, hogy igazán fontos láncszemmé váljon.

Ancelotti jobbkeze, Pintus lehet a kulcs abban, hogy Hazard fizikai állapota stabil legyen a folytatásban, és a vezetőség még mindig bízik abban, hogy képes lesz visszatérni a régi formájához. A Defensa Central úgy tudja, hogy Madridban az utolsó esély a következő szezonra szól, és ha nem lesznek vele elégedettek, akkor az eladása mellett döntenek, hogy helyet csináljanak Haalandnak.

A vezetőség úgy véli, hogy három szezonnak elegendőnek kell lennie arra, hogy egy ilyen játékos bizonyítani tudjon, de tovább nem fognak várni. Hazardnak a közönséget is meg kell győznie, akik eddig nem túlzottan voltak elragadtatva a teljesítményétől, és ez talán még nehezebb feladat lesz, mint Ancelotti esetében.

Nagy Márton az üzemanyagár-csökkenésről: megértette mindenki, mit szeretne a kormány

A nemzetgazdasági miniszter szerint nagyon közel vagyunk ahhoz, hogy az üzemanyagárak visszakerüljenek a referenciaszinthez. Egyúttal megfontolandónak tartja, hogy a régiós átlagár helyett csak a szomszédos országokat vegyék alapul.