Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,309 $

Újabb érdekes és meglepő részletek a Mbappé-ügyről

A legfrissebb hírek szerint a játékos környezete finoman szólva sem elégedett, hogy csak most jelent meg az a bizonyos interjú a világsztárról, ráadásul kiragadtak egy részt, amire az egész történetet felhúzták.

Fotó: Unsplash
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mbappé már több alkalommal is visszautasította a PSG hosszabbítási ajánlatát, mivel a Real Madridnál szeretné folytatni. Ennek ellenére a franciák nem hajlandóak eladni, de ha a helyzet nem változik, akkor a csatár jövőre ingyen igazolhat el.

A helyzet kínossá is válhat, mely napról napra bonyolultabb, miközben Mbappé már minden fontos személlyel közölte a döntését Párizsban. Hajlandó kitölteni a szerződését, de egyértelművé tette, hogy nem fog hosszabbítani. Soron kívül Messi a gólja mellett öt gólpasszt osztott ki, Suarez mesterhármast szerzett

Nemrég egy igen érdekes interjú jelent meg vele, amiben azt mondta, hogy nagy álma valósulna meg azzal, ha a PSG-vel nyerhetné meg a Bajnokok Ligáját. Ekkor úgy tűnt, hogy akár egy fordulat is bekövetkezhet az ügyében, de nem erről van szó.

A spanyol AS a L’Equipe francia lapra hivatkozva arról számolt be, hogy a világsztár környezete nem boldog az interjú időzítése miatt, illetve a nyilatkozatokat kiragadhatták a kontextusból. Az interjú valójában május végén készült, aminek júniusban kellett volna megjelennie.

Ugyanakkor ez sem befolyásolja őt a döntésében, kitart amellett, hogy nem fog hosszabbítani. Meggyőzhetetlennek tűnik, és érdekes lesz látni, hogy a PSG a folytatásban milyen módon kezeli a helyzetet, mert megtehetnék, hogy kispadra küldik, bár annak semmilyen szempontból nem lenne pozitív hatása.

A francia lap hozzáteszi, Leonardo sportigazgató végleg lemondott a Mbappéval folytatott tárgyalásokról, mivel a két fél között még csak az összhang sincs meg. Emiatt a PSG elnöke is színre lépett, hogy meggyőzze a támadót, aki hajthatatlan, legkésőbb jövő nyáron távozni fog.

Agyonlőttek egy 16 éves késes támadót Ausztráliában

Újabb késes támadás történt Ausztráliában, ezúttal egy 16 éves radikalizálódott tinédzsert lőttek agyon a rendőrök.

Messi a gólja mellett öt gólpasszt osztott ki, Suarez mesterhármast szerzett

Történelmi ütést mért a NY Red Bullsra az Inter Miami szombaton az MLS aktuális fordulójában, így a csapat tagjai a lehető legjobb hangulatban látogathatnak ki az F1-es Miami Nagydíjra.

Nagy meccs vár a Paksra vasárnap, élőben közvetíti a tv

A Paks mérkőzését is élőben közvetíti a televízió, akik arra készülnek, hogy sorozatban második győzelmüket is megszerezzék.