Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Nemet mondott Pogbára a Real Madrid elnöke

A hírek szerint Paul Pogba mindent megtett azért, hogy a Real Madrid legyen az új otthona, de a csapat elnöke, Florentino Pérez nemet mondott.

...svg content...Fotó: Twitter/Manchester United
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Real Madrid is érintett az átigazolási piacon, de arról nincs szó, hogy sok érkezőre számíthatunk a részükről. Valójában reálisan nézve csak egy nagyobb név toppanhat be, aki Mbappé. A PSG csatára szándékosa nem hosszabbít, hogy ezzel legkésőbb jövő nyáron a Real Madrid játékosa legyen.

A spanyolok nem akarnak kockáztatni, és már ezen a nyáron elhoznák a klasszist, akiért legalább 180 millió eurót kellene fizetniük. Ennek egy része már biztosan megvan, miután a Manchester United körülbelül 50 millió euróért megszerezte Varane játékjogát. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

A Unitednél is lehetnek távozók, és nem kizárt, hogy Pogba szintén költözni fog, akit az utóbbi időben főként a PSG-vel hoztak szóba. A franciák régóta figyelik honfitársukat, és úgy érzik, vele stabilizálódhatna a középpályájuk.

Pogba nem zárkózik el attól, hogy Franciaországban játsszon, bár a Defensa Central információi szerint a világsztár tett egy utolsó kísérletet arra vonatkozólag, hogy Madridba költözzön, ami az egyik legnagyobb álma.

Volt idő, amikor minden top-klub érdeklődött Pogba iránt, többek között a Real Madrid is. A játékos szerette volna magára húzni a legendás mezt, és megkérte az ügynökét, Raiolát, hogy próbáljon meg egy utolsó beszélgetést összehozni a madridiakkal.

Tokió 2020: kemény és fájdalmas szavak a női kézilabda-válogatott újabb veresége után

A Manchester United korábban olyannyira nem akarta elengedni Pogbát, hogy 200 millió eurót kértek érte, amit a Real Madrid nem volt hajlandó kifizetni érte. A világ egyik legjobbjának tartották, ráadásul akkor nyerte meg a világbajnokságot Franciaországgal.

Azóta Pogba teljesítménye fokozatosan visszaesett, és immáron 50 millió euróért is le lehetne igazolni. Madridban teljesen kizárták a játékos szerződtetését, és ezt közölték is az ügynökkel. Pérez nem tart igényt a francia szolgálataira, noha egykor sok pénzt fizettek volna érte, ami Zidane külön kérése volt.

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.