Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,06 Ft
Euró
391,88 Ft
Font
458,20 Ft
Bitcoin
62,420 $

Jadon Sancho távozásának a Real Madrid örülhet a legjobban

Hivatalossá vált, hogy Jadon Sancho a Manchester United csapatába fog igazolni, ami azoknak igazán jó hír, akik Erling Haaland leigazolását tervezgetik.

Jadon Sancho, a Borussia Dortmund játékosa (b2) gólt rúg a Paderborn ellen a német első osztályú labdarúgó-bajnokság 2020. május 31-i mérkőzésén. MTI/EPA/Getty Images pool/Lars Baron
Sport

Nagy Noel

Szerkesztő

Habár elsőre zavarosnak hangzik ez az állítás, de megalapozott: a Borussia Dortmund a nyár elején kijelentette, hogy nem fog kivándorlás indulni a sztárok részéről, legfeljebb csak egy kulcsjátékosuktól hajlandók megválni.

A Borussia Dortmundnak a tavalyi szezon során Erling Haaland és Jadon Sancho volt a két legnagyobb értéke, ebből az ifjú angol szélső lett végül az, aki távozik. Ez viszont azt jelenti, hogy Haaland legalább egy szezont maradni fog Németországban. Soron kívül Késes támadás történt a bőnyi általános iskolában, egy fiatal lány szúrt

Ha a német klub ezen a nyáron nem válik meg tőle, akkor viszont aktiválódni fog a norvég gólzsák szerződésében elrejtett kivásárlási záradék, amely mindössze 75 millió euróról szól, ami Haaland szintjén aprópénznek nevezhető.

A Real Madrid pedig mindenképpen szeretne egy igazi sztártámadót igazolni és nagyon jó eséllyel szállhatnak be a Haalandért folytatott versenybe. Ezt azonban ahelyett, hogy 150 millió euró feletti összegért kellene versenyre kelniük, megúszhatják 75 millió euróból.

A Defensa Central tudomása szerint ráadásul a Dortmund külön ígéretet tett a madridiaknak, hogy Sancho az egyetlen sztár, aki távozik a nyáron, így szinte biztos, hogy Haaland pályafutása a Bundesligában folytatódik.

Ha ezt kiegészítjük azzal, hogy jó esélye van a blancóknak megszerezni ezen a nyáron Kylian Mbappét a PSG-től, akkor a 2022/23-as szezontól egészen félelmetes, Erling Haaland – Kylian Mbappé támadósorral állhatnak fel.

Egy év alatt megduplázódott a kanyarós megbetegedések száma

Kutatók mutattak rá egy riasztó tendenciára: globálisan megfigyelhető volt, hogy egy év leforgása alatt szinte megduplázódott a kanyarós megbetegedések száma.