Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,41 Ft
Euró
390,99 Ft
Font
458,03 Ft
Bitcoin
63,423 $

Ronaldo Párizsba, Griezmann Torinóba költözhet?

Cristiano Ronaldo és Antoine Griezmann jövője továbbra sem tisztázott, amelyek lehetséges, hogy összefüggnek egymással.

Fotó: Twitter/ JuventusFC
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A SPORT beszámolója szerint a Juventus és a Barcelona csatárának jövője több szempontból is összefügghet egymással. Noha érvényes szerződésük van a következő szezonra, nem kizárt, hogy távozni fognak.

Mindkét játékosról sokat pletykáltak a sajtóban, de egyelőre a portugál és a francia sztár is a jelenlegi klubjánál készül a következő szezonra. A Barca esetében köztudott, hogy a bérköltségek csökkentése érdekében akarnak elsősorban megválni Griezmanntól, aki Messi mögött a legjobban kereső játékos a Camp Nou-ban. Soron kívül 15 éve mutatták be a Samsung első androidos telefonját

A spanyol forrás úgy tudja, hogy amennyiben Ronaldo távozik, a Juventus hajlandó lenne arra, hogy kölcsönvegye a francia sztárt, opciós vételi lehetőséggel a megvásárlására. Ronaldo szerződése jövő nyáron jár le, és az elmúlt napokban újra a PSG-ről kezdtek el cikkezni.

Párizsban régóta rajta van a listán az aranylabdás, bár a kora miatt talán már nem azon nevek között szerepel, akiket mindenképpen meg akarnak szerezni. Miután azonban Mbappé továbbra sem tervez hosszabbítani, pár évig jó megoldást jelenthetne a helyén Ronaldo, akivel remek a kapcsolata.

Emiatt sem zárták ki, hogy a Juve csillagát szerződtessék, míg az olaszok egy olyan csatárt kaphatnának, aki másodvirágzását élhetné a Serie A-ban. Griezmann szerződése 2024. június 30-án jár le, tehát papíron még hosszú időn át tartoznak a katalánokhoz.

Mbappé már Pochettinóval is közölte, hogy nem hosszabbít a PSG-vel

A kölcsönadás lenne a legjobb opció, mivel ebben az esetben ideiglenesen megszabadulnának a játékos magas fizetésétől, és ha jól teljesít, jövő nyáron jobb áron adhatnák el. Griezmann már edzésbe állt az Európa-bajnokságot követő szünet után, és lehetséges, hogy pályára lép az előszezonban a Girona ellen.

Ugyanakkor Griezmann vissza akar térni az Atletico Madridhoz, ha nem maradhat Barcelonában. Ez még gondot okozhat, és sok függ attól, hogy a madridiak kit tudnának adni érte cserébe, mert Saúl értéke kisebb, így a Baca még pénzt is szeretne látni az üzlet részeként.

Négy rendőrrel végeztek egy lövöldözésben az Egyesült Államokban

Megrázó eset történt az észak-karolinai Charlotte-bana, ahol négy rendőr vesztette életét egy lövöldözésben.

Élőben adja a tv a Bayern München-Real Madrid Bajnokok Ligája elődöntőt

A Bayern München látja vendégül a Real Madridot a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén kedd este.