Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,861 $

X-Faktor: Gáspár Laci ennél trendibb már nem is lehetne

Ismét magasra tette a lécet az X-Faktor mentora, egy nagyon egyedi és látványos szettel állt elő a forgatás ideje alatt.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Gáspár Laci az egyik legstílusosabb énekes Magyarországon, imádja a divatot, a különböző divatos kiegészítőket, amiket remekül kombinál. Nem akar foglalkozni a támadó negatív kritikákkal, ő valóban azt hordja, amit szeret.

Többek között emiatt is kedvelik annyira a rajongók, mert az összképhez a megjelenés is hozzátartozik. Nagy hangsúlyt fektet erre, és látható módon fekszenek neki az eltérő stílusok. Néha sportosan, néha pedig nagyon elegánsan jelenik meg. Soron kívül Fico elleni merénylet: a rendőrség nem tartja kizártnak, hogy a merénylő nem magányos farkas volt

Az összhang azonban kivétel nélkül mindig megvan, figyel az apró részletekre, és ez az X-Faktorban sincs másképp, melynek folyamatosan zajlanak a forgatásai. Jelenleg a tábori időszakot veszik videóra, tehát már nem vagyunk olyan messze.

Lady Gaga szexibben már nem is jöhetett volna ki a medencéből ebben a bikiniben

Laci imádja az NBA-t, és az LA Lakers lehet a kedvence, mert már nem először jelenik meg egy hasonló összeállításban. A felemás színű cipő a leglátványosabb, ami sokak tetszését nyerte el, nem hiába.

Lapozó: 1 2

Bajnok a Manchester City, ismét lemaradt az aranyéremről az Arsenal

Az Arsenal közel lehetetlen helyzetből várhatta az angol bajnokság utolsó fordulóját, aminek a Manchester City volt a legnagyobb esélyese.