Lady Gaga szexibben már nem is jöhetett volna ki a medencéből ebben a bikiniben

Fotó: Instagram/Lady Gaga
not image

Hujber Dávid

2021.július.22 - 07:47

Gagát sem kell félteni, pontosan tudja, hogy a rajongók mire kapják fel igazán a fejüket, és ez most pontosan egy ilyen pillanat volt.

Az évtizedek alatt számos olyan sztárt ismerhettünk meg, akik a karakterük miatt kitűntek a tömegből. Ez nem mindig a tehetségüknek köszönhető, hiszen vannak olyan énekesek, akik jobb adottságokkal rendelkeznek, mint mások, mégsem tudnak extrán kiemelkedőek lenni.

Egyrészt nagy a verseny, másrészt nagyon fontossá vált az, hogy az adott karakter mennyire különleges. Ez mindig is döntő faktorral bírt, mert ha valaki a karakterével képes sok millió embert maga mellé állítani, akkor csak még értékesebb lesz.

Ez pedig még nagyobb médiafigyelmet, még nagyobb érdeklődést, és természetesen még több pénzt hozhat a konyhára. Ez már csak így működik, és annál jobb kombináció nincs, akinek a tehetsége hasonlóan nagy erővel bír, mint a karaktere.

Tolvai Reni már a vízben, bikinis formája is lehengerlő

Lady Gaga esetében erről lehet szó, minden szempontból képes kitűnni a tömegből, már csak a puszta megjelenésével is, ami egészen káprázatos. Zseniálisak a szettek, amiket hord, és ebből mutatott meg egy újat, ami ráadásul egy bikini.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.