Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,54 Ft
Euró
389,47 Ft
Font
455,41 Ft
Bitcoin
57,371 $

A Barca egy lépésre van attól, hogy eladja az egyik nagy sztárját, de van egy kis gond

A Barcelona mindössze egy lépésre került attól, hogy megváljon a játékosától, aki egykor rettentő fontos szerepet töltött be a keretben.

Fotó: Twitter/FC Barcelona
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem nehéz kitalálni, hogy kiről van szó, mert ugyan Sergi Roberto még mindig csak 29 éves és gyerekkora óta tagja a katalánoknak, tagadhatatlan, hogy az utóbbi években a formája erősen visszaesett.

Pontosan ez az oka annak, hogy a Barca meg akar válni tőle, és a Fichajes arról számolt be, hogy a katalánok valóban csak egy lépésre vannak attól, hogy eladják a játékosukat. Az elmúlt években fizikailag is visszaesett a formája, és a sérülései miatt sokat veszített a jelentőségéből. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A Barca vezetősége már csak amiatt sem tehet mást, mert rengeteg bérköltséget kell megtakarítaniuk, és nem tehetik meg azt, hogy jegeltetik a sztárokat. Még Sergi Robertóval sem akarnak kivételt tenni, és ezen a nyáron eladnák.

Úgy tudni, hogy a Bayern München áll a legközelebb ahhoz, hogy megszerezze a középpályást, és a katalánok arra várnak, hogy a Bundesligába küldhessék. A Dail Mail szerint azonban akadt egy kis probléma, és úgy tűnik, hogy a Bayern csak egy kölcsönszerződést akar aláírni a Barcával az év végéig.

A Real Madridnál komolyan gondolják a Mbappé-Haaland duó érkezését

A katalánok ebbe csak mennének bele, ha a kölcsönszerződés tartalmazna egy vételi kötelezettséget is, hiszen az a szándékuk, hogy Roberto már ne térjen vissza hozzájuk. Mivel 2022. június 30-ig érvényes a szerződése, igen nagy bajba kerülnének, ha csak kölcsönbe távozna, mert akkor jövőre ingyen válthatna klubot.

Az viszont tiszta sor, hogy az elnök, Laporta egyetlen egy klubhoz sem fogja elengedni a sztárját, ha nem biztos benne, hogy jövőre kap érte némi készpénzt.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.