Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,48 Ft
Euró
389,34 Ft
Font
453,73 Ft
Bitcoin
64,251 $

Az orosz légtér közvetlen közelébe tévedt három amerikai bombázó, vadászgépek kísérték ki őket onnan

Az orosz hadsereg csütörtökön jelentette be, hogy négy orosz vadászgépnek kellett kikísérnie három amerikai B-52H bombázót az orosz határ mellől.

Illusztráció. Forrás: MTI/EPA/Orosz elnök hivatalos honlapja
Külföld

Kolláth Benjámin

Szerkesztő

Az orosz védelmi minisztérium csütörtökön jelentette be, hogy légiirányításuk három, az ország felé érkező célpontot mért be a Bering-tenger semleges vizei felől.

A minisztérium honvédelmi vezérlőközpontjának közleménye szerint annak érdekében, hogy ne léphessenek az orosz légtérbe, két MiG-31-es és két Szu-35-ös vadászgépet küldtek ki rájuk.

A Szputnyik cikke szerint a vadászgépek három B-52H taktikai bombázót találtak, melyek az Egyesült Államok légierejéhez tartoznak, még azelőtt ki tudták kísérni őket a tenger fölé, hogy megsértették volna a légterüket.

Az utóbbi években folyamatosan érkeznek hírek a NATO-országok és Oroszország légtereinek kölcsönös megsértéséről, ennek azonban általában ugyanaz – a renitens gépek más vadászgépek által való kikísérése – a vége.

Dzsudzsákék sem tudták megállítani a Ferencvárost, kiütötték a Debrecent

A Debrecen sem tudott mit kezdeni a Ferencvárossal, 4-1-es vereséget szenvedtek, és távolabb kerültek a dobogótól.

Nem is gondolnánk, fejbőrünk mennyi mindent elárul az egészségünkről

Fejbőrünk állapota akár komoly problémákat is jelezhet, de ha odafigyelünk ezekre, időben tenni tudunk azért, hogy mielőbb javulást érjünk el.

Nyert a Liverpool a Tottenham ellen, Szoboszlait a hajrára cserélte be Klopp

A Liverpool a vártnál is simábban nyert az Anfield Roadon a Tottenham ellen, ami egyúttal az utolsó nagy rangadója volt Kloppnak hazai pályán.