Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,174 $

Maffiamódszerekre emlékeztető üzleteléssel vádolta meg Ronaldo ügynökét Florentino Pérez

Újabb hangfelvétel szivárgott Florentino Pérezről, amelyben volt néhány keresetlen szava korábbi játékosai és üzleti partnerei felé.

...svg content...Zinédine Zidane, a Bajnokok Ligája-győztes Real Madrid vezetőedzője (j) és Florentino Perez, a klub elnöke sajtótájékoztatót tart a madridi Santiago Bernabeu stadionban 2018. május 31-én
Sport

Nagy Noel

Szerkesztő

A tegnapi hangfelvételhez hasonlóan ezt is az El Confidencial szivárogtatta ki és többek között Cristiano Ronaldo, José Mourinho és Fabio Coentrao is kapott hideget-meleget. Erről részletesebben ebben a cikkünkben számoltunk be.

A felvételnek azonban volt egy másik érdekes eleme, méghozzá az, ahogy Pérez Cristiano Ronaldo ügynökéről, Jorge Mendesről beszél. Ennek kapcsán feleleveníti Mendes szerepét abban, ahogyan Pepe 2007-ben a blancókhoz igazolt, amelyben Ramon Calderon akkori elnökkel kapcsolatban is megfogalmazott aggályokat:

„Az a 30 millió euró oda-vissza ment, egyszer megérkezett itt, aztán ott, semmi kétség, most már csak meg kellene nézni, hogy pontosan melyik bankban landolt. Jorge Mendes ezt csinálta, ő volt gyakorlatilag a Porto elnökének a képviselője, vele minden elég fura. Mendes egyszer csak megjelenik és ő [Calderon] fizet neki, mintha ő lenne a Porto elnökének alibije”

Ezt követően Florentino Pérez rátér arra, hogy Jorge Mendesnek voltak szerinte gyanús ügyletei, például az is, ahogyan a Chelsearől leakasztottak egy jó nagy adag pénzt a portugál játékosok átigazolásával.

„Egy csomó pénzt leakasztottak az oroszról is [Roman Abramovics, a Chelsea tulajdonosa] a Mourinho-üzlettel, majd [Ricardo] Carvalho és [Paulo] Ferreira átigazolásával is. Ezt a pénzt pedig Svájcba vitték. Valaki itt ideges lehetne végre, és adhatna némi infót erről a svájci bankszámláról”