Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,295 $

Copa América: „Messi minden idők legjobbja”

Az argentin csapattársakat is lenyűgözte Messi a Copa Américán, ahol végig meghatározó játékos volt, és ugyan a döntőben nem sikerült beköszönnie, már a puszta jelenlétével sokat tett hozzá a játékhoz.

...svg content...Fotó: Twitter/ Selección Argentina
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Argentínában nemzeti ünnepe van, miután a válogatott megnyerte a Copa Américát, ráadásul közel 30 év után, és Brazília ellen. Ennél szebb győzelmet el sem képzelhettek volna maguknak, miközben Messi is pályán volt.

A mindent eldöntő egyetlen találatot Di Maria szerezte, aki hálás azért, hogy ott lehetett a fináléban, és ilyen nagy lehetőséghez juthatott. Hirtelen nem is tudott sok mindent mondani, annyira boldog volt, dolgozott benne az adrenalin. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

„Ez felejthetetlen lesz.” – idézte Di Mariát a mérkőzést követően a Goal. „Messi köszönetet mondott nekem, és ugyanazt tettem én is vele.” – folytatta az érzelmes rövidebb interjúját a Real Madrid korábbi játékosa.

„Azt mondta nekem, hogy ez az én döntőm volt, ami egy visszavágó a korábbi döntőért, amin nem játszhattam. Ma így kellett lennie, és így is lett.” – tette hozzá a PSG sztárja, aki szintén rettentő boldog a Copa América megnyerése után.

„Boldog vagyok a lányaim, a feleségem és a szüleim miatt, valamint az összes ember miatt, akik támogatnak bennünket, és az összes ‘őrült’ emberért, akik eljöttek ide.” – mondta a „maroknyi” nézőről, akik ott lehettek a stadionban, és mindent beleadtak, hogy tizenegyedik emberként támogassák a csapatukat.

„Hamarosan jön a világbajnokság, és ez hatalmas lökést ad.” A csapat szerint Messi egy olyan játékos, akire mindenkinek szüksége volt, még akkor is, ha ezúttal nem szerzett gólt és gólpasszt sem adott. Nélküle valószínűleg ez nem sikerült volna, sokat tett hozzá a győzelemhez, ami a tizenötödik ilyen siker számukra.

Copa América: videón a jelenet, ahogy Messi zokog a döntő megnyerését követően

Bár Di Maria volt az, aki a gólt szerezte, Rodrigo De Paul vitte el a középpályát, és sokat segített Argentínának semlegesíteni az erős brazil játékosokat. „Ez több annál, mint amiről álmodtunk. Bajnoknak lenni a Maracánában Brazília ellen mindenféle elvárást felülmúl. Nagyon boldog vagyok.” – reagált a döntőre a játékos.

„Messinek mindenkinek szüksége volt, és nekünk is szükségünk volt rá. Ő minden idők legjobbja.”

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Ezek a legnépszerűbb hazai úti célok a pünkösdi hosszú hétvégén

A nyári szünet előtt még egy hosszú hétvége kedvez az utazókedvűeknek: a pünkösdi hosszú hétvége közel annyira népszerű, mint a húsvét volt.

Szentkirályi Alexandra Gyurcsány odaszólása miatt lépett be a Fideszbe

Gyurcsány Ferenc korábbi miniszterelnök odaszólása miatt lépett be a pártba Szentkirályi Alexandra, aki azóta kormányszóvivő is volt.