Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,20 Ft
Euró
385,37 Ft
Font
449,24 Ft
Bitcoin
65,066 $

Koronavírus – további 20 ezer halottal számolnak az USA-ban júniusban

Az egyesült államokbeli Járványügyi és Betegségmegelőzési Központ (CDC) korábbi vezetője, Dr. Tom Frieden szerint a koronavírus-járvány még ebben a hónapban további 20 000 amerikai állampolgár életét követelheti.

Külföld

Nagy Noel

Szerkesztő

Az egyesült államokbeli Járványügyi és Betegségmegelőzési Központ (CDC) korábbi vezetője, Dr. Tom Frieden szerint a koronavírus-járvány még ebben a hónapban további 20 000 amerikai állampolgár életét követelheti.

Frieden az Axios Health nevű lapnak beszélt a jóslatáról, amit az Egyesült Államokban jelenleg nyilvántartott aktív koronavírus-fertőzöttekre alapoz. A CDC korábbi vezetője szerint nincs egyszerű helyzetben a szervezet, ugyanis túlságosan leszabályozták őket a járvány idejére, így nem rendelkeztek megfelelő mozgástérrel. Soron kívül Súlyos Robert Fico állapota, több szervét is lövés érte

Frieden a döntéshozókat is kritizálta, szerinte „az Egyesült Államok koronavírusra adott válaszából kihagyták a közegészségügyi hatóságokat február óta”, ezért „elképzelésük sincs arról, hogy mire alapozzák a vezetők a döntéseket”. A Johns Hopkins Egyetem epidemiológusa, Jennifer Nuzzo is hasonló problémáról beszélt, szintén az Axios-nak:

„Szerintem az emberek azt gondolják, hogy már kezdünk kijönni az egészből. Valójában megnyomtuk a szünet gombot, és most újra megnyomjuk a lejátszás gombot azzal a különbséggel, hogy fogalmuk sincs arról, melyik lesz a következő zene, amit hallgatunk”

Számos kritika érte már az Egyesült Államok vezetésének koronavírusra adott válaszát, például a járvány megérkezése előtti tétlenkedés miatt, amikor hat hetet vesztegettek el a felkészülésből, hogy saját tesztfelszereléseket fejlesszenek, amik végül működésképtelennek bizonyultak. A járvány eddig 100 000 amerikai életét követelte, és még mindig nem szorult vissza kellő mértékben.

Kapcsolódó hír:

https://liner.hu/koronavirus-2-millio-adag-gyogyszerrel-segiti-az-egyesult-allamok-braziliat/

Putyin és Biden is megszólalt a Fico elleni merénylet után, aki magánál volt

Joe Biden amerikai elnök és Vlagyimir Putyin, Oroszország elnöke szinte egyszerre reagált a Robert Fico elnök elleni merényletre.

Nem is gondolnánk, de ezek a dolgok hátráltathatják a fogyást

Ha észben tartunk néhány dolgot, és nem leszünk túl szigorúak magunkkal szemben, sikeres lehet a diétánk. Ehhez csak kitartás kell, illetve az, hogy megértsük, a nagy változásokhoz idő kell.