Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,67 Ft
Euró
387,89 Ft
Font
450,35 Ft
Bitcoin
62,889 $

Pumped Gabo a GTA: Vice City karakterét idézte

Gabót nem kell félteni, ha egy kis humorról van szó, nem állnak tőle távol a viccek, vagy a szarkasztikusabb odaszólások.

Fotó: Instagram/Pumped Gabo
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Pumped Gabo minden kétséget kizáróan karakter, akit sokan kedvelnek, és nyilván vannak páran, akik ki nem állhatják, vagy a személyisége miatt, vagy szimplán nem értik, nem értékelik a vicceit, amikből van pár.

Az Instagram oldala is hasít, szép csendben már 140 000 követő fölött tart, amire joggal lehet büszke. A humorának és a szarkasztikusabb odaszólásainak is sokat köszönhet ebből a szempontból, legalábbis a hozzászólásokból ez jön le. Soron kívül David Pressman két szóval kommentálta Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij beszélgetését

Gabo ritkán unatkozhat, mert ha még egyedül is van, hamar feltalálja magát, és jönnek is a képek, videók. A közösségi médiát annyira veszi komolyan, amennyire az még egészséges, és mint mondtuk, nem mellőzi a humort.

Ebben a videójában például épp valami nagyon forrót evett, és aki kicsit odafigyel a dalra, annak azonnal beugorhat egy legendás játék címe, mely nem más mint a Grand Theft Auto Vice City, amit sokan minden idők legjobb GTA-játékának tartanak.

Lapozó: 1 2

Röpködtek a bírságok a vissza nem vitt ajánlóívek miatt

A Nemzeti Választási Bizottság több mint négy millió forint bírságot szabott ki a határidőre vissza nem vitt ajánlóívek miatt.