18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,64 Ft
Euró
388,68 Ft
Font
452,59 Ft
Bitcoin
63,842 $

17 éves szatír mutogatta nemi szervét idősebb nőknek Miskolcon

Szeméremsértés vétsége miatt emeltek vádat azzal a fiatalkorúval szemben, aki nők előtt mutogatta magát.

Unsplash
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Az ugyeszseg.hu szerint a vádlott 2020. június hónap végén a kora esti órákban Miskolcon egy társasház lépcsőházához ment, ahol az ajtón egy nő engedte be. A vádlott a nővel és egy kislánnyal együtt beszállt a liftbe.

Amikor a harmadik emeletre értek, és a nő ki akart szállni, a vádlott elé állt és közölte, hogy „Ó, mit csinálnék veled!”, majd az egyik kezével megmarkolta a nő mellét. Ezután letolta a nadrágját, és a sértett előtt a nemi szervét simogatta. A nő a vádlottat mellkasánál megtaszítva kilökte a liftből, aki ezután elfutott. Soron kívül Szinte az összes szlovákiai iskolában bombariadót jelentettek, a hatóságok evakuálták az intézményeket

A vádlott 2020. július hónap elején az éjszakai órákban Miskolcon szintén egy társasházhoz ment úgy, hogy egy előtte haladó nőt követett.

A lépcsőházba is bement a nő után, a második emeleten utolérte, és ekkor megkérdezte tőle, hogy itt lakik-e, a nő igennel válaszolt. Ekkor viszont a vádlott azt mondta neki, „de jó csaj vagy”, és belemarkolt a fenekébe, majd elővette a nemi szervét.

A nő segítségért kiabált, erre a vádlott kifutott a lépcsőházból. A sértett nők hatályos magánindítványt terjesztettek elő. Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben – tárgyalás mellőzésével – büntetővégzésben próbára bocsátást indítványozott pártfogó felügyelet elrendelése mellett.

Magyar Péter meglepő bejelentést tett, mégsem lesz ott pártja a megyei pártlistákon

A Tisza Párt alelnöke Facebook-bejegyzésben közölte, hogy a tervekkel ellentétben a párt mégsem lesz ott a megyei pártlistákon.