Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,008 $

Néhány napon belül csatlakozhat új klubjához Sergio Ramos?

Sokakat sokkolt a bejelentés júniusban, hogy Sergio Ramos másfél évtized után otthagyja a Real Madridot, ahol hosszú ideig csapatkapitányként is szolgált.

...svg content...Kai Harvetz, a Chelsea (b) és Sergio Ramos, a Real Madrid játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája elõdöntõjének visszavágó mérkõzésén a londoni Stamford Bridge stadionban 2021. május 5-én. MTI/EPA/Neil Hall
Sport

Nagy Noel

Szerkesztő

Sergio Ramos elhagyta a spanyol fővárost, így rögtön elindult a találgatás, hogy vajon hol folytatódhat a pályafutása. Rögtön felmerültek különböző nevek, ám elsősorban a Paris Saint-Germaint és a Manchester Cityt tartották esélyesnek a sajtóban.

Már a Real Madridnál is felmerült vitás pontként, hogy Sergio Ramos kétéves szerződést szeretett volna, miközben a blancók csak egyéves kontraktust akart ajánlani. Mire azonban a kapitány elfogadta volna az ajánlatot, a klub visszavonta azt. Soron kívül Verőcei halálos hajóbaleset: felvételek a kutatásról az eltűntek után

A PSG-vel való tárgyalások során hasonló probléma merült fel, hogy a spanyol bekk kétéves szerződést szeretett volna kialkudni, míg a párizsiak csak egy évre igazolnák le. Ez a probléma azonban a legutóbbi hírek szerint megoldódni látszik.

Az átigazolási hírekben jártas Fabrizio Romano ugyanis megerősítette a hivatalos Twitter-oldalán, hogy megszületett a megállapodás a Paris Saint-Germain és Sergio Ramos között, néhány nap múlva pedig hivatalos bejelentés is érkezhet.

Romano arról nem közölt részleteket, hogy végül hány éves szerződést kötöttek a felek, se nem azt, hogy milyen feltételek mellett. Az újságíró azonban úgy tudja, hogy Ramos rövidesen orvosi vizsgálaton fog átesni, melyet követően hivatalosan bejelenthetik.

Bajnok a Manchester City, ismét lemaradt az aranyéremről az Arsenal

Az Arsenal közel lehetetlen helyzetből várhatta az angol bajnokság utolsó fordulóját, aminek a Manchester City volt a legnagyobb esélyese.

Győzelemmel köszöntek el Szoboszlaiék Klopptól a Liverpoolnál

A Liverpool számára már az utolsó forduló előtt eldőlt, hogy a harmadik helyen fejezik be a szezont, de nem volt mindegy, milyen hangulatban köszönnek el Jürgen Klopptól.