Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,27 Ft
Euró
385,68 Ft
Font
451,36 Ft
Bitcoin
71,239 $

Kiderült, mikor dobják piacra a Windows 11-et

A nagyszabású bemutató után nem kaptunk hivatalos megjelenési dátumot, iparági szivárogtatóknak köszönhetően azonban fény derült az igazságra.

...svg content...Microsoft
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Sokak szerint minden idők egyik legambiciózusabb Windowsát mutatta be a Microsoft egy hete, mások azonban úgy gondolják, egy tökéletes macOS- és Linux-koppintásról beszélhetünk, ami funkcionalitásában elmaradhat a társaitól.

Bármi is legyen az igazság, a redmondi techóriás teljesen ingyen fogja kínálni az új szoftvert azok számára, akik jelenleg Windows 10-et használnak, bár arról még nem esett szó, erre mikor lehet számítani.

Hála a szemfüles rajongóknak, néhányan kiszúrták a show-n bemutatott képernyőképeken, hogy a Windows 11 minden bizonnyal október 20-án kerülhet forgalomba. Megállapításukat arra a screenshotra alapozták, amelyen egy online üzenetváltás látható a Microsoft Teams felületén Panos Panay és Stevie Bathiche között, melyben előbbi azt írta, „alig várom az októbert”.

Ezen felül minden, a Windows 11 újdonságait és funkcióit részletező promóciós fényképen október 20-i dátum fedezhető fel a tálcán, ami szerintünk nem véletlen, hanem egyértelmű utalás a megjelenésre – adta hírül a The Verge magazin.

Még a Walmart hivatalos weboldalán közzétett leírásban is arról adnak tájékoztatást Windows 10 vásárlása esetén, hogy ingyenes Windows-frissítés érkezik 2021 októberében, a termék tökéletesítése pedig 2022-ig húzódhat – ez szintén az őszi megjelenési dátumot prognosztizálja.

Olyan csendes a világrekorder süketszoba, hogy a saját szívverésünket is hallani benne

A Microsoft-tal verseng az üzemeltető, miközben a látogatók némaságban szédelegnek odabenn.