Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,77 Ft
Euró
391,99 Ft
Font
458,28 Ft
Bitcoin
62,381 $

Újra összeállhat a pokolian erős Ronaldo-Bale duó?

Noha Carlo Ancelotti bizalmat készül szavazni a walesi világsztárnak, közel sem olyan biztos, hogy Madridban marad.

Fotó: Twitter/Wales
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ancelotti első regnálásának ideje alatt Bale 100%-ot tudott kihozni magából, és az olasz szakember egyik legfontosabb játékosa volt. Ez a Zidane vezette Real Madridnál már teljesen megváltozott, és többször szóba került a walesi eladása.

A legutóbbi szezont kölcsönben töltötte a korábbi klubjánál Londonban, ahol a kevés meccs ellenére sok gólt termelt. Az Európa-bajnokságon is bizonyította, hogy még mindig klasszis, és noha Ancelotti visszavárja Madridban, nem biztos, hogy maradni fog. Soron kívül Késes támadás történt a bőnyi általános iskolásban, egy fiatal lány szűrt

Egy éve maradt hátra a szerződéséből, és ha nem hosszabbítanak vele, akkor jövő nyáron ingyen távozhat. Tehát, ha valamikor, akkor most pénzt lehetne csinálni belőle, bár az értéke sokat növekedhetne egy erős idénnyel, feltéve ha hosszabbít.

A Fichajes négy olyan célállomásról beszél, amik mind reálisak lehetnek Bale számára, és úgy hírlik, a Real Madrid nyitott arra, hogy eladják. A Premier League-ben a Tottenham tűnik a legreálisabb opciónak, de ez attól is függ, hogy ki lesz az új edző, de a Manchester Unitednél is jó alternatívaként jelenhet meg.

Sőt, úgy tudni, hogy a Cardiff lehet az egyik legesélyesebb célállomás számára ezen a nyáron, ami egyúttal a hazatérését is jelentené. Érdekes fordulat lenne, és továbbra is magasabb szinten futballozhatna, sokkal kisebb nyomással a vállain.

A Real Madrindak Mbappé és Haaland nélkül is bajnoknak kell lennie

A Serie A ajtaja szintén nyitva áll előtte, a Juventus kész vendégül látni, és ha Ronaldo mégis marad, összeállhatna az a duó, ami oly erős volt a Real Madridnál. Végül, de nem utolsó sorban az MLS is a lehetőségek között szerepel, ahol a Los Angeles Galaxy továbbra is akarja Bale-t, aki egy több mint vonzó ajánlatot kaphat Amerikából.

Egy év alatt megduplázódott a kanyarós megbetegedések száma

Kutatók mutattak rá egy riasztó tendenciára: globálisan megfigyelhető volt, hogy egy év leforgása alatt szinte megduplázódott a kanyarós megbetegedések száma.