Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,859 $

Ennyivel kereshet kevesebbet Szalai az új szezonban a Mainznál

Szalai Ádám igent mondott fizetése csökkentésére, és nem kis összegről van szó, ami jelzi, hogy boldog a német klubnál.

Fotó: A portugál William Carvalho (b) és Szalai Ádám a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjának első fordulójában játszott Magyarország - Portugália mérkőzésen a Puskás Arénában 2021. június 15-én. MTI/Kovács Tamás
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

A 33 éves 1 méter 93 centiméter magas támadó az Európa-bajnokságon is bizonyította, hogy lehet rá számítani, és bármikor képes betalálni. A magas csatár igazi specialistának számít a Bundesligásban, 2010 óta játszik Németországban.

A magyar válogatott csapatkapitánya 2010-ben először csak kölcsönben szerepelt a Mainz együttesében, majd megvásárolták a Real Madridtól. 2014 és 2019 között a Schalke, a Hoffenheim és a Hannover színeiben is pályára lépett. Soron kívül Gyurcsány szerint Magyar többet árt az ellenzéki oldalon, mint a kormány oldalán

2019 óta pedig újra a Mainznál vállal szerepet a csatársorban, és ez a folytatásban is így lesz, miután meghosszabbították a szerződését. Ennek kapcsán számolt be az Index a Bild jelentésén keresztül arról, hogy Szalai fizetése negyedéről is képes volt lemondani annak érdekében, hogy maradhasson.

A Barca hatalmas bejelentés előtt áll Messivel

Az Index a cikkében hozzáteszi, Szalai állítólag 2 millió eurót keresett Mainzban, ami most félmillió euróval lesz kevesebb. Ez pedig távolról sem egy elhanyagolható összeg, de a magyar sztár számára sokkal fontosabb, hogy egy olyan klubban játsszon, ahol jól érzi magát.

Akár 15 év börtönt is kaphat, aki azonos neműekkel kezd kapcsolatba Irakban

Az iraki parlament szombaton elfogadta a törvényt, amely a vallási értékek védelmére hivatkozva akár 15 év börtönbüntetést is kiszabhat az azonos neműek kapcsolataira.