Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,071 $

Öt név merülhet fel Cristiano Ronaldo pótlására

Egyre biztosabbnak tűnik, hogy az ötszörös aranylabdás portugál klasszis, Cristiano Ronaldo távozni fog a nyáron a Juventus csapatától.

...svg content...Fotó: Cristiano Ronaldo/Facebook
Sport

Nagy Noel

Szerkesztő

Egyelőre még nem tudni pontosan, hogy mi lehet a portugál következő állomása, a Manchester United vagy a PSG tűnik a legvalószínűbbnek. Fontos kérdés azonban, hogy a Juventus kivel tervezi pótolni majd a távozó klasszist.

A Marca öt nevet gyűjtött össze, akik közül a spanyol lap szerint kikerülhet az utód – feltéve persze, ha távozik Ronaldo. Az első, meglehetősen egyértelmű név Erling Haaland nem meglepő módon, akit az egész világ a soraiban akar tudni. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A norvég gólzsákot azonban nem lesz egyszerű leigazolni, ugyanis a Bayern München, a Real Madrid, a Barcelona és a legtöbb Premier League csapat is küzd a kegyeiért. Összességében kimondható, hogy meglepő lenne, ha Haaland a Juventusba igazolna.

A második névként Harry Kane merült fel, aki mindenképpen távozni szeretne a Tottenham Hotspur csapatától, mert megunta, hogy semmilyen trófeát nem nyernek. Nagy valószínűség szerint Kane a Manchester Cityt fogja választani, ám a Juventus mellett érvként ott van, hogy az elmúlt években mindig nyertek legalább egy trófeát.

A harmadik egyben legvalószínűbb névként Mauro Icardi merült fel, akinek nem megingathatatlan a pozíciója a PSG-nél, megfelelő ajánlat esetében a párizsiak túladhatnak rajta. Már korábban is felmerült, hogy esetleg Icardit is bevonhatják a Ronald-üzletbe párizsi részről.

Hasonlóan mozdítható helyzetben van Gabriel Jesus is a Manchester Citynél, ugyanis bár fontos játékosa Pep Guardiolának, egyáltalán nem nélkülözhetetlen, többször került már ki a brazil támadó a kezdőcsapatból, így a Juventus akár rá is lecsaphat.

Ötödik névként pedig Antoine Griezmann merülhet fel a spanyol lap szerint, különösen amiatt, mert most nyáron Sergio Agüero és Memphis Depay érkezésével a Barcelona már nincs rászorulva a hullámzó formájú francia támadóra. Griezmann esetében a pénz lehet probléma, ugyanis magas a fizetése és feltehetően az átigazolási díja is.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.