Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,20 Ft
Euró
385,37 Ft
Font
449,24 Ft
Bitcoin
65,066 $

Drámai fordulat Mbappé ügyében a Real Madridnál

Ennek sok madridi szurkoló nem fog örülni, mivel a hírek szerint a Real Madrid gyakorlatilag lehetetlennek látja a francia támadó leigazolását ezen a nyáron.

...svg content...Fotó: Twitter/French Team
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Hosszú hónapok óta húzódik Mbappé ügye a PSG-nél, ahol mindent megtesznek azért, hogy a legértékesebb és legjobb játékosuk hosszabbítson. Eddig nem jártak sikerrel, és a hírek szerint a francia válogatott világsztár arra kérte az elnökséget, hogy adják el ezen a nyáron.

Ez azonban távolról sem ilyen egyszerű, mivel a PSG adott esetben olyan összeget kérne Mbappé játékjogáért cserébe, amit egy klub sem tudna vagy akarna kifizetni. Mbappé állítólag Madridban akarja folytatni, de a váltásra még várnia kell. Soron kívül Súlyos Robert Fico állapota, több szervét is lövés érte

Ha a következő nyári átigazolási időszakig nem hosszabbít, akkor ingyen távozhat, így a Real Madrid is jó helyzetbe kerülhet. A Cadena Ser szerint Madridban kezdik lehetetlennek látni a francia leigazolását ezen a nyáron, köszönhetően annak, hogy mennyit kérne érte a PSG.

A katari királyi család nem engedi, hogy Mbappé eligazoljon, és a párizsi klub tulajdonosai nem látnak versenyképes ajánlatot maguk előtt, amire adott esetben rábólintanának. Mindeközben a PSG csillagászati ajánlatot készül tenni a játékosának, ami a család többi tagját is érintheti.

Dörzsölhetik a tenyerüket a Real Madrid rajongói, Ancelotti érdekes húzásra készül

A sztár testvére, Ethan Mbappé például 2024-ig hosszabbította meg a szerződését a klubbal, ahol az ifik között szerepel. Ezt egy stratégiai lépésnek látják a szakértők azáltal, hogy minden adott legyen Mbappé számára a maradáshoz, és a családtagjai is közel legyenek hozzá.

A Real Madrid nincs olyan anyagi helyzetben, mint a PSG, ami valójában messze jobb, mint a spanyoloké. Ezzel nem tudnak versenyezni, így gyakorlatilag lehetetlenné vált, hogy hamarosan megszerezzék Mbappé játékjogát.

A PSG mögött Katar egyik leggazdagabb családja áll, és mindent megtesznek azért, hogy a játékosuk Párizsban maradjon, mivel pontosan tudják, hogy a következő évek egyik legnagyobbja van a keretükben, akivel hatalmas sikereket érhetnek el a Bajnokok Ligájában.

Putyin és Biden is megszólalt a Fico elleni merénylet után, aki magánál volt

Joe Biden amerikai elnök és Vlagyimir Putyin, Oroszország elnöke szinte egyszerre reagált a Robert Fico elnök elleni merényletre.

Nem is gondolnánk, de ezek a dolgok hátráltathatják a fogyást

Ha észben tartunk néhány dolgot, és nem leszünk túl szigorúak magunkkal szemben, sikeres lehet a diétánk. Ehhez csak kitartás kell, illetve az, hogy megértsük, a nagy változásokhoz idő kell.