Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,786 $

A Real elnöke egyértelművé tette, ott volt Ramos előtt az ajánlat és a határidő

Florentino Perez lezártnak tekinti az ügyet, semmilyen civakodásról nem akar beszélni, legendaként tekint a védőre, aki már nem tagja a Real Madridnak.

Fotó: Twitter/Real Madrid C.F.
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Az utóbbi időben a Real Madrid legendái nem úgy távoznak a klubtól, mint azt sokan várnák. Ramos sem épp a legkényelmesebb módon köszönt el, mivel ugyan volt ajánlata, annak lejárt a határideje, így túl későn reagált.

A spanyol világbajnok kapitány azonban nem tudott a határidőről, és mire igent mondott, az ajánlat nem volt az asztalon. Ezután csak a búcsú maradt hátra, és úgy tűnik, hogy a PSG lesz a következő klubja, tizenhat év után. Soron kívül Leszedték a közművesek a Momentum zuglói jelöltjének plakátját

„Nehéz volt számomra Sergio Ramos búcsúztatója. Úgy szeretem őt, mint a fiamat. Nem voltam vele ott a sajtótájékoztatón, mert még soha nem voltam egyetlen egy játékossal sem ilyen eseményen.” – idézte a MARCA Pérez nyilatkozatát az El Transistorontól.

„Sokra tartom őt, és nem fogok civakodásról beszélni. Ő egy legenda volt a Real Madridnál, és nekünk, a Real Madrid szurkolóinak az is maradt.” – folytatta a nyilatkozatában, egyértelművé téve a szerződéssel kapcsolatos helyzetet.

„Felajánlottunk neki egy szerződést, mellé egy határidővel. Ő ezt nem fogadta el, más dolgokon gondolkozott, de az élet megy tovább. Biztosan nagyon jól fog teljesíteni máshol is, de ez az otthona.” – tette hozzá.

„Nagyon örülnék, ha olyan klubhoz menne, ahol azt kínálják számára, amit mi nem tudtunk neki.” – folytatta az elnök, elismervén, hogy évekkel ezelőtt Casillas nem a legideálisabb módon köszönhetett el a Real Madridtól.

Elárulta, hogy egyik este felhívta a legendás kapust, és egy búcsúeseményt ajánlott számára. A folytatást pedig már mindenki ismeri, de Perez szerint az emberek úgy emlékeznek rá, amilyen volt, az egyik legnagyobbra, egy igazi legendára.

Akár 15 év börtönt is kaphat, aki azonos neműekkel kezd kapcsolatba Irakban

Az iraki parlament szombaton elfogadta a törvényt, amely a vallási értékek védelmére hivatkozva akár 15 év börtönbüntetést is kiszabhat az azonos neműek kapcsolataira.