Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,87 Ft
Euró
390,94 Ft
Font
458,23 Ft
Bitcoin
63,799 $

Fizetésemelést akar a Real Madrid sztárja, a lehető legrosszabbkor

A hírek szerint a Real Madrid egyik legfontosabb tagja fizetésemelést akar, de a klub nem gondolkodik ezen az opción.

Fotó: Twitter/Real Madrid C.F.
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Real Madrid számára is nehezen alakult a legutóbbi szezon a gazdasági válság miatt, aminek komolyabb pénzügyi következményei lettek. Emiatt nem szórhatják a pénzt, és a fizetésekkel is okosan kell bánniuk.

Sergio Ramos távozásával évi 12 millió eurót spórolnak, de nagy kérdés, hogy megérte-e elengedni a kapitányt, miközben Varane is távozás előtt áll, aki a Manchester Uniteddel és a PSG-vel egyeztet a jövőjéről. Soron kívül Ezek az újítások jöhetnek az iOS 18-cal

Az elmúlt idény egyik legnagyobb sztárja Mendy volt, aki Zidane kedvenceként kaphatott rendszeres lehetőséget a kezdőben. A 26 éves francia válogatott hátvéd 2019 óta szolgálja a klubot, és meghatározó figurája lett a keretnek.

Az első szezonja nem úgy alakult, mint azt szerette volna az erőnléti problémák miatt, és rendre Marcelo került be a helyére. Később fordult a kocka, már a brazil ült a kispadon, aki hiába lesz csapatkapitány, nem számíthat sok játéklehetőségre.

Mendy 42 meccsen játszott az elmúlt szezonban, és a MARCA szerint fizetésemelést akar magának, miután tisztában van a teljesítményével és azzal, hogy milyen sok eseményen kap lehetőséget. Az értéke jelenleg 50 millió euró körül mozog, ami körülbelül 5 millióval több, mint amikor megérkezett Madridba.

Meglepetésnév a Real Madrid listáján csatárposzton, 70 millió euróba kerülhet

Ancelotti már a Napolinál is megpróbálta leigazolni, de nem járt sikerrel, most viszont együtt dolgozhat a játékossal. Mivel a francia helye biztos a kezdőben, úgy érzi, hogy több pénzt érdemelne, bár az akadémia egyes tagjai akár veszélyesek is lehetnek rá.

Miguel Gutierreznek erős szezonja volt a végén, és minden lehetőséget meg akar ragadni, amit Ancelotti ad számára. Fran Garciára szintén érdemes lehet figyelni, aki kölcsönből tért vissza, és noha jelenleg csak negyedik számú balhátvéd, az idei szezonban még meglepetést is okozhat.