Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,05 Ft
Euró
390,26 Ft
Font
456,31 Ft
Bitcoin
57,808 $

Közel 20 magyar szurkolót állított elő szerdán a bajor rendőrség

Szijjártó Péter osztotta meg a részleteket, illetve azt a telefonszámot, amin keresztül segítséget tudnak kérni a magyarok.

Fotó: Twitter/MLSZ
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Szijjártó a mindent eldöntő német-magyar Eb-mérkőzés előtt tett rendkívüli bejelentést, amiben ismertette a konzulok helyzetét a bajorok részéről. A meccs végül Németország továbbjutásával ért véget, de csak nagyon kevésen múlott a nagy siker.

Pár órával a lefújást követően a magyar külügyminiszter újabb információkat osztott meg a Facebook oldalán keresztül. „A legnagyobb tisztelet azoknak, akik vállalták az utazást Münchenbe. Vigyázzanak magukra hazafelé!” – kezdte a posztjában.

„A müncheni és a bécsi konzuli ügyelet munkatársai készenlétben vannak, ha segítségre van szükség. (Ez esetben a +3680368036 telefonszámot kell hívni.)” – tette hozzá a hivatalos oldalán a bejegyzésében Szijjártó.

„A bajor rendőrség 18 honfitársunkat állította elő a mai nap folyamán, tíz főt már kiengedtek, nyolc esetben még zajlik a jegyzőkönyv felvétele.” – derült ki.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.