Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,83 Ft
Euró
389,13 Ft
Font
452,57 Ft
Bitcoin
63,196 $

Neuer elismerte, ez az idegek harca volt a magyarok ellen

A magyar csapat rendesen feladta a leckét a német válogatottnak, akik csak a hajrában tudták bebiztosítani a továbbjutásukat az Európa-bajnokság „F” csoportjából.

Fotó: A magyar csapat a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjának utolsó fordulójában játszott Németország - Magyarország mérkőzésen a müncheni Allianz Arénában 2021. június 23-án. Németország-Magyarország 2-2. MTI/Kovács Tamás
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A szerda este hiába lett végül a németeké, nem lehettek elégedettek a látottakkal, mert összességében Marco Rossi fiai jobban játszottak és sokáig vezettek. Teljesen megérdemelten juthattunk volna tovább, de nem volt szerencsénk.

Manuel Neuer is drámai pillanatokat élt át a kapujában, és két gólt is kapott, amire talán nem számított, főleg hazai pályán. Rendesen meg kellett feszülniük azért, hogy tovább tudjanak jutni, de ez a következő körben már nem biztos, hogy elég lesz. Soron kívül 400 fős küldöttséggel érkezik a kínai elnök, aki miatt a légteret is lezárhatják

„Egyszerűen csak megkönnyebbültünk, hogy sikerült. Idegtépő volt. Természetesen nehéz egy ilyen csapat ellen, ha hátrányban vagy.” – idézte a németek kapusát a Sport1, akik szintén egészen közelről figyelték a müncheni eseményeket.

„Franciaország és Portugália ellen is jól védekeztek. A döntő helyzetekben sem volt szerencsénk, így sokáig 1-0-ra vezetett Magyarország.” – folytatta Neuer, kitérve az angolokra is, akik szintén továbbjutottak a csoportjukból, és hamarosan újra játszani fognak.

Botka: Szerettünk volna továbbmenni, szomorú, hogy ez lett a vége

„Anglia ellen teljesen más a játék, mint a portugálokkal és a franciákkal szemben. Remek srácaink vannak a csapatban, a 2-2 ellenére megvan az önbizalmunk, és tovább akarunk menni. A Wembley a célunk.”