Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,103 $

Közeleg a Samsung Galaxy M22 bemutatója

Hamarosan hivatalosan is lehullhat a lepel a dél-koreai gyártó középkategóriás mobiltelefonjáról, a nyári szezonnal ugyanis beindultak a találgatások, és már megkapta a Bluetooth-technológia hitelesítését is.

...svg content...Voice
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A Bluetooth SIG weboldalán SM-M225FV_DS kódnévvel ellátott készülék minden bizonnyal a Samsung Galaxy M22 lehet, amelyben a DS valójában a dupla SIM-kártyás funkciót rejti.

A hitelesítő bizottság által jóváhagyott dokumentum alapján az M22 Bluetooth 5.0-ás csatlakozással lesz ellátva, ami egy korszerű okostelefon kapcsán korántsem számít meglepetésnek. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A Geekbenchen korábban kiszivárgott tesztekből megtudhattuk, hogy a Galaxy M22 szívében a Helio G80 lapkakészlet doboghat, a megfelelő működést pedig az Android 11 operációs rendszer biztosíthatja, miközben 4 GB RAM memóriával szerelték fel, bár könnyen lehet, hogy ez utóbbiból más verziót is választhatunk majd.

Üzemidő szempontjából is jelentős javulás várható az előző generációs modellekhez képest, az FCC ugyanis hitelesítette a 25 W-os gyorstöltést, így minden jel arra utal, hogy könnyedén telepumpálhatjuk majd a készüléket megfelelő mennyiségű energiával.

Arról egyelőre nem esett szó, hogy mikorra várható a bemutató, ám a nyár közeledtével elképzelhető, hogy a dél-koreai gyártó nem halasztja tovább a leleplezést, és augusztusig piacra dobhatja a mobilt.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.