Bemutatták az üzemidőcsászár Samsung Galaxy M32 okostelefont

Samsung
not image

Kulcsár Péter

2021.június.23 - 02:51

A dél-koreai gyártó minden idők leghosszabb üzemidejével reklámozza legújabb mobilját, amely mindeközben parádés teljesítményre képes.

Mint ahogyan arra számítani lehetett, először az indiai piacon került forgalomba a Galaxy M32, ami egy masszív, 6 000 mAh-ás akkumulátort kapott, így a telefont akár három napig is nyomkodhatjuk anélkül, hogy lemerülne.

A készüléket egy 6,4 hüvelykes, 90 Hz képernyőfrissítési sebességgel ellátott AMOLED kijelzővel szerelték fel, míg a szívében a Mediatek Helio G80 lapkakészlete duruzsol – adta hírül a GSM Arena magazin.

Az előlapon egy cseppszerű notch található 20 megapixel felbontású szelfikamerával a belsejében. A képernyő panelje egyébként FHD+ felbontást kapott, míg maximális fényerősségét 800 nitben lőtték be.

Ami a kamerákat illet, egy 64 megapixeles főszenzor biztosítja a felhasználót arról, hogy a lehető legszebb fényképeket és videókat lőhesse, mindemellett egy 8 megapixeles ultraszéles látószögű és két, egyenként 2 megapixeles makró és mélységi kamera is segíti a júzert ennek elérésében.

A 6 000 mAh-ás akkumulátor támogatni fogja a 25 W-os gyorstöltést, ám a csomagolásban csupán egy 15 W-os töltőt fognak elhelyezni, így az erősebb egységet később kell megvásárolnunk a mobilhoz. A telefonon mindezeken felül egy jack csatlakozót és Bluetooth 5.0 támogatottságot egyaránt kapott.

A Galaxy M32 fekete és kék színben érhető el, a 4/64 GB-os alapmodell megközelítőleg 200 euróba, a 6/128 GB-os verzió pedig 230 euróba kerül, az előrendelések első körben kizárólag az Amazon webáruházában valósíthatóak meg.