Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,00 Ft
Euró
389,09 Ft
Font
452,18 Ft
Bitcoin
62,610 $

Itt tart most Messi új szerződése, újabb fejlemények érkeztek

Lionel Messi és a Barcelona még mindig nem állapodtak meg egymással a hosszabbításról, miközben az aktuális kontraktus egy héten belül érvényét veszíti.

Fotó: Twitter/Selección Argentina
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Noha a klub folyamatos kapcsolatban van Jorge Messivel, az argentin világsztár édesapjával, aki egyben az ügynöke is, még mindig nem tettek hivatalos ajánlatot a folytatás kapcsán, bár többször hangsúlyozták, hogy mindent megtesznek ezért.

A Goal információi szerint a Barcelona és Messi tárgyalásokat folytat, de még mindig nem sikerült megegyezniük a szerződéshosszabbításról. Június végén jár le Messi korábban aláírt szerződése, ami azt jelenti, hogy alig több mint egy hét múlva teljesen szabadon távozhat. Soron kívül Orbán Viktor új helyettes államtitkárt nevezett ki

Bár a Barcelona továbbra is bízik abban, hogy Messi aláírja az új szerződést, úgy tűnik, hogy nem várható áttörés a következő napokban. Az mindenképpen furcsa, hogy a katalánok még mindig nem tettek ajánlatot a sztárjuknak, aminek valószínűleg gazdasági okai vannak.

Joan Laporta, a klub elnöke személyesen jár el az ügyben és napi kapcsolatban van Messi édesapjával, de még mindig nem született megállapodás. A 33 éves világsztár számára kevésbé fontos az, hogy mennyi pénzért játszana tovább a Camp Nouban, helyette biztosítékot szeretne arra vonatkozólag, hogy a keret elég erős lesz a jövőbeni sikerek eléréséhez.

Löw talán ezzel az érdekes taktikával akarja megverni a magyar válogatottat szerda este

Az elmúlt szezonban Messiék megnyerték a Copa del Reyt, ugyanakkor a Bajnokok Ligájában és a La Ligában is vereséget szenvedtek. A spanyol liga elvesztése különösen fájó lehet, mert a kezükben volt a győzelem, de az utolsó fordulókban nagyon rosszul játszottak.

Fontos információk jelentek meg Kína elnökének budapesti látogatása kapcsán

A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér környékén is fokozott ellenőrzésre kell számíatani a kínai elnök érkezése miatt.