Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,52 Ft
Euró
389,51 Ft
Font
455,43 Ft
Bitcoin
57,122 $

Cserépkályhába rejtette a kábítószert egy gödi kocsmáros

A söntésben nem csupán italt mértek, hanem drogot is árultak az éppen betévedő vendégeknek.

Police.hu
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A Dunakeszi Rendőrkapitányság munkatársai egy gödi szórakozóhelyen kezdeményeztek intézkedést egy négyfős társasággal szemben 2021. június 18-án este. Az okot az egyik tinédzseren tapasztalt, kábítószer-fogyasztásra utaló tág pupillák, kipirosodott bőr és zavart viselkedés adta.

A kamasz a helyszínen nem is tagadta a rendőrök gyanúját, elismerte, hogy szert fogyasztott, ráadásul nem első alkalommal – írta a Police.hu. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A társaság egyetlen női tagja próbálta volna észrevétlenül egy kukába dobni a nála lévő, zöld növényi törmeléket rejtő zacskót, de alábecsülte az intézkedőket, mozdulata nem kerülte el a rendőrök figyelmét.

A 37 éves nővel, egy 17 éves fiatalemberrel, és két 21 éves férfivel szemben alkalmazott kábítószer gyorsteszt THC-ra pozitív értéket mutatott. A rendőrök a társaság tagjaitól összesen bruttó 26,58 gramm kábítószergyanús növényi származékot foglaltak le.

Az akció közben a rendőrök a kocsma hátsó részéből terjengő, erőteljes és jellegzetes kannabisz szagot éreztek, kutatni kezdtek. A teraszon lévő cserépkályhában 11 darab simítózáras, kábítószergyanús növényi törmelékkel tömött tasakot találtak.

A hely üzemeltetője, a 30 éves O. Péter előbb évődött, majd elismerte, hogy az ott megtalált, kiporciózott, összesen 86,6 gramm kábítószergyanús növényi származék, valamint a 3.076.000 forint az övé. A nyomozók mindent lefoglaltak. A 30 éves férfi a kihallgatásán a terhére rótt cselekményt nem ismerte el, panasszal élt, ám vallomást nem tett.

A szabadlábon védekező társasággal szemben a Dunakeszi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kábítószer birtoklása vétségének, az azóta letartóztatott O. Péterrel szemben kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.