Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,49 Ft
Euró
389,49 Ft
Font
455,42 Ft
Bitcoin
57,696 $

Drogmérgezés miatt halt meg egy öt hónapos csecsemő

Két év fogházbüntetésre ítélték azt a csongrádi nőt, aki bedrogozta saját gyermekét, aki később párnák között fulladt meg.

Unsplash
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Az ugyeszseg.hu szerint a nő 2018. január 18-án az élettársával szobát bérelt egy Csongrád-Csanád megyei szállodában, ahová közös fogyasztás céljából amfetamin- tartalmú kábítószert vittek magukkal.

A szállodai szobában tartózkodás ideje alatt a tőlük elvárható figyelmet és körültekintést elmulasztva a nő és élettársa a kábítószert olyan helyen hagyta, hogy az szájon keresztül a nő velük együtt tartózkodó 5 hónapos kislányának a szervezetébe került. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Ezt követően a gyermeket az ágyon lévő nagyméretű párnák közé fektették, ahol a kábítószer hatása alatt álló gyermeknek lehetősége volt az ágyneműbe történő befordulásra, így a fulladás és a kábítószer okozta mérgezés következtében a gyermek még aznap éjjel a helyszínen az életét vesztette.

A Szegedi Törvényszéken tartott előkészítő ülésen a nő a bűnösségét beismerő nyilatkozatot tett és lemondott a tárgyaláshoz való jogáról, melyet az elsőfokú bíróság elfogadott.

Az elsőfokú ítélet ellen a nő és a védője a kiszabott büntetés enyhítése végett jelentett be fellebbezést.

A Szegedi Fellebbviteli Főügyészség álláspontja szerint a büntetett előéletű vádlottal szemben az elsőfokú bíróság arányos büntetést szabott ki, ezért az elsőfokú ítélet helybenhagyására tett indítványt.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.