Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,21 Ft
Euró
391,08 Ft
Font
457,87 Ft
Bitcoin
60,272 $

Neymar is jóváhagyta Ramos érkezését a PSG-nél

Minden jel arra utal, hogy Sergio Ramos hamarosan a PSG következő sztárigazolása lesz, és egy nagyon fontos szerepet tölthet be Párizsban.

Fotó: Twitter/Real Madrid C.F.
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ramos Madridban szeretett volna maradni, de sokáig elhúzódott a hosszabbítása, mivel több évre akart aláírni, és nemcsak egyre, amit a klub kínált az ajánlatában. Amikor végre rábólintott a szerződésre, a vezetőség közölte, hogy az ajánlatuk érvényét veszítette.

Ezután felgyorsultak a folyamatok, és bejelentették, hogy a csapatkapitány tizenhat év után elhagyja Madridot, máshol folytatja tovább. A jelek egyértelműen arra utalnak, hogy a PSG fogja megszerezni Ramos játékjogát, miután a pletykák szerint a City és a United sem tart igényt rá. Soron kívül Szentkirályi Alexandra megegyezett Lázár Jánossal a BKK-s dolgozói jegyekről

A Mundo Deportivo szerint többek között Neymar is jóváhagyta Ramos érkezését, az öltözőben sokan örülnének annak, ha a legenda csatlakozna hozzájuk. Neymar és Ramos sokáig nagy ellenfelek voltak a Real Madrid és a Barcelona miatt, most pedig ugyanabban a csapatban játszhatnak.

Neymar utolsó Barca-mérkőzése a Real Madrid ellen 2017 júliusában volt Miamiban. Végül a brazil világsztár a PSG játékosa lett, de még mielőtt elköltözött, a rivalizálás miatt szeretett volna egy utolsó nagy emléket, és elkérte Ramos mezét.

A legnagyobb tisztelettel tekint a spanyol védőre, és Navas, Ramos korábbi csapattársa szintén tárt karokkal várja a legendát. A csapat több tagja is elismeri a kapitány karrierjét, aki eddig négy BL-címet nyert, amivel abszolút ott van a legnagyobbak között.

Nagyon megy a matek a Real Madridnál Ramos és Varane miatt

Egy nagyon családias légkör fogadhatja Ramost, ha Párizsba költözik, és várhatóan igen gyorsan beilleszkedne. A latin hangulat adott az öltözőben, több spanyol is van a csapatban, akik megkönnyíthetik a beilleszkedését.