Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,814 $

Gigászi csapatot építene a PSG, most az Arsenal nagy célpontját vinnék el

Nem sokkal azután, hogy a Barcelona a PSG ajánlata miatt elvesztette az egyik legnagyobb célpontját, most valami hasonló történhet meg az Arsenallal.

...svg content...Fotó: Twitter/England
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sokszor nehéz versenyezni a PSG-vel, mert olyan ajánlatokat tesznek le az asztalra, amiket a legtöbb klub nem tud megadni, vagy nem akarja azt felüllicitálni. Ez történt Georginio Wijnaldum esetében is, aki fél lépésre volt a Barcelonától, majd jöttek a franciák, és több mint kétszer akkora fizetést ajánlottak a holland válogatottnak.

Párizsban nagyon komolyan gondolják, hogy az utóbbi évek legaktívabb átigazolási időszakát tudnák maguk mögött, és sorra futnak be hozzájuk a nagyobbnál nagyobb nevek, tehetségek , akik a jövő nagy sztárjai lehetnek. Soron kívül Kellemetlen szagú ivóvíz okoz gondokat a Balaton térségében

A Mirror információi szerint Ben White is a listájukon szerepel, aki a Brighton & Hove Albion játékosa, és egyúttal talán a legnagyobb értéke. Az angol válogatott középső védő a legutóbbi szezonban még inkább felhívta magára a figyelmet, és az Arsenal is szeretné a soraiban tudni.

Annak ellenére, hogy 25 év után először nem tudták kvalifikálni magukat az európai sorozatokba, Mikel Arteta a helyén maradhat a menedzseri székben, és azon dolgozik, hogy megerősítse a keretét.

Arteta állítólag pénzügyi szabadságot kap ezen a nyáron, és több olyan célpontjuk is van, akik a lista első felében helyezkednek el. Az egyik ilyen név White, de ha a PSG valóban beszáll a játékba, akkor csak a játékoson múlhat, hogy mi lesz ennek a vége.

A Real Madrid máris eladná a 60 millióért igazolt csatárát

A PSG főnöke, Mauricio Pochettino készen áll arra, hogy meggyőzze a brit játékost, ami talán nem is lesz olyan nehéz, tekintve hogy a klub minden kétséget kizáróan a világ egyik legjobbja. Az Arsenal legutóbb 40 millió fontot ajánlott a Brightonnak a védőért, de azt visszautasították.

A franciák készen állnak arra, hogy megszerezzék a nagy tehetséget, míg a Brighton minimum több mint 50 millió fontot akar a játékjogért cserébe. A PSG számára ez az összeg távolról sem jelent gondot, addig az Arsenalnak el kell döntenie, hogy belemegy a licitháborúba, vagy inkább lemond a célpontjáról.

Hatalmas pusztítást és halottakat hagyott maga mögött a Helene hurrikán

Közel 50 halálos áldozatot követelt és hatalmas pusztítást okozott a Helene hurrikán az Egyesült Államok délkeleti részén.