Dollár
390,90 Ft
Euró
408,35 Ft
Font
472,37 Ft
Bitcoin
16,224 $

A Real Madrid máris eladná a 60 millióért igazolt csatárát

Fotó: Twitter/Real Madrid C.F.
not image

Hujber Dávid

2021. június 21. - 06:30

Többen is értetlenül álltak a Real Madrid akkori igazolása előtt a rajongók közül, és a számok nem hazudnak, ez a transzfer nagyon nem működött.

A Real Madridnak is voltak olyan igazolásai az évek alatt, amik egyáltalán nem működtek, noha sok pénzt fizettek az adott játékosért. Luka Jović abszolúte ebbe a kategóriába sorolható, akiért körülbelül 60 millió eurót tettek le az asztalra, és összesen hat évre írt alá.

Soron kívül Mexikói bokszoló fenyegette meg Lionel Messit a „tiszteletlen” ünneplés miatt 

A még mindig csak 23 esztendős szerb támadó finoman szólva sem lett alapember Madridban, és legutóbb már csak kölcsönben szerepelt a Frankfurtnál. Közvetlen az átigazolása előtt is ott játszott, szintén kölcsönben, miután a Benfinca nem számolt vele.

A Mundo Deportivo szerint a csatár a fő jelöltek között van, akik ezen a nyáron elhagyhatják a legendás klubot. Carlo Ancelotti is tisztában van azzal, hogy túl sok csatár van a keretben, és a bérköltség is magas.

Miután Jović két év után sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, igencsak megnőttek az esélyei a távozásra. A helyzet azonban nem ilyen egyszerű, mert mint azt fentebb is írtuk, körülbelül 60 millió eurót fizettek érte, és ezt az összeget szinte lehetetlen visszakapniuk az eladásával.

Most abban bíznak, hogy a Frankfurt a kölcsön lejárta után él a vételi opciója lehetőségével, és leigazolja a játékost. A németek érdeklődnek a lehetőség iránt, de ehhez előbb el kell adniuk André Silvát, aki idén a Bundesliga második legtöbb gólt szerző játékosa volt 28 találattal, és egy nagyobb klubhoz szeretne szerződni.

Ekkor még nem tudták a francia szurkolók, hogy mi vár rájuk a Puskás Arénában (videó)

Jović eladása is csak helyet csinálna Kylian Mbappénak, aki várhatóan 125-150 millió eurójába kerülne a Real Madridnak, de lehetséges, hogy még ennél is több pénzről van szó, bár egyelőre a PSG hallani sem akar a transzferről, noha a francia klasszis szerződése jövőre érvényét veszíti, így ingyen távozhatna.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.