Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,54 Ft
Euró
389,47 Ft
Font
455,41 Ft
Bitcoin
57,371 $

Megvan a jelölt Ramos helyére a Real Madridnál, de nagyon sokba kerülhet

A játékosnak minden kvalitása megvan ahhoz, hogy a Real Madrid játékosa lehet, de a 80 millió eurós kivásárlási záradék riasztó lehet.

Fotó: Twitter/Sevilla FC
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Real Madridnak is meg kellett húznia a nadrágszíjat a gazdasági válság miatt, így a korábbi évekkel ellentétben nem költhet túl sokat, még akkor sem, ha szüksége lenne rá a keret átalakítása érdekében.

Egy esetben mindez megvalósulhat, ha közben komoly pénzeket szednek be egyes sztárok eladásából. Sergio Ramos a végén már egy évvel is hosszabbított volna, de ahogyan ő fogalmazott, addigra már nem volt ott az ajánlat az asztalon. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Lehetséges, hogy a Real Madridnak rövid távon sokba fog kerülni a spanyol csapatkapitány elengedése, mert valakit kell találniuk a helyére, még akkor is, ha Alaba már az ő csapatukat erősíti. Nem beszélve arról, hogy Varane is távozás előtt áll, aki a PSG, vagy a Manchester United játékosa lehet.

A MARCA jelentése szerint Jules Kounde igazi jelölt a posztra Ramos helyén, aki jelenleg a Sevilla játékosa, és többek között a Uniteddel is szóba hozták. A gond az, hogy 80 millió euróban állapították meg kivásárlási záradékának összegét, ami egy kisebb vagyon.

A sors furcsa fintora lenne, hogy anno Ramost is a Sevillától igazolták, és hatalmas legenda lett belőle. A francia válogatott sevillai 2019 óta játszik a La Ligában, és még mindig csak 22 éves, tehát nagyon fiatalon szerződhetne Madridba.

A Sevilla sokat profitál Kounde játékából, és nem valószínű, hogy elengedik, vagy ha igen, annak nagyon meg fogják kérni az árát. Ha Varane is eligazol, akkor nem kérdés, hogy a madridi vezetőségnek lépnie kell, máskülönben nehéz helyzetbe kerülhetnek.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.