Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
356,57 Ft
Euró
386,03 Ft
Font
449,51 Ft
Bitcoin
62,687 $

Kleinheisler reakciója mindent elmond, amikor átvette a meccs embere címet a franciák ellen

Többek között Kleinheisler Lászlónak is nagyon büszkék vagyunk, mert egészen kiválóan játszott Franciaország ellen, és bizonyította, miért is van helye a magyar válogatottban.

...svg content...Fotó: Kleinheisler László (b) és a francia Adrien Rabiot a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjának második fordulójában játszott Magyarország - Franciaország mérkőzésen a Puskás Arénában 2021. június 19-én. A társházigazda magyar válogatott 1-1-es döntetlent játszott a világbajnok francia csapattal. MTI/Szigetváry Zsolt
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Marco Rossi irányítása alatt eljutottunk arra a szintre, hogy a magyar válogatott bármelyik nagy ellenfél számára képes komoly kihívást jelenteni. Nagyon rég volt erre példa, évtizedeket kellene visszamennünk az időben, hogy egy ilyen egységes és erős válogatottat találjunk.

A sok kemény munka és a fiatalok beépítése meghozta a sikert, ami jól bizonyítja azt is, hogy sorozatban másodszor vagyunk ott az Európa-bajnokságon, és most mindenki rólunk beszél, nem véletlenül. Soron kívül Nincs megállás az esküvők árának emelkedésében

Franciaország nagy esélyesként érkezhetett meg Budapestre, sokan azzal számoltak, hogy több góllal fognak nyerni. Nem kérdés, hogy erősebbek, mint a portugálok, talán nem is kevéssel, de mégis döntetlent játszottunk ellenük.

Hivatalos: Az FC Barcelonában folytatja Memphis Depay

Sőt, akár nyerhettünk is volna, mint a portugálok ellen, de ezúttal a gólunkat megadták és a franciák nem tudtak úgy reagálni, mint azt szerették volna. A nagy esélyes bajszát rángattuk meg, és ez még nagyon sokat érhet számunkra.

Büszkék vagyunk, még most is ráz bennünket a hideg… Kleinheisler László második alkalommal lett a meccs embere Európa-bajnoki találkozón, először még 2016-ban az osztrákok ellen, most pedig szombaton. A reakciója mindent elmond, és mi is legalább ennyire örülünk a sikerének.

Több mint 20 hajó égett porrá Horvátországban egy kikötőtűzben (fotók)

Nagy tűzvész pusztított Horvátországban az Isztriai-félszigeten, Medulin üdülőváros kikötőjében, aminek következtében több mint 20 hajó semmisült meg.