Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,30 Ft
Euró
391,12 Ft
Font
458,44 Ft
Bitcoin
63,868 $

Videón a magyarok reakciója Fiola góljánál a franciák ellen a Városligetben

A Szurkolói Zóna is hatalmas hangorkánban tört ki, amikor Fiola Attila megszerezte a vezetést Franciaország ellen szombat délután.

Fotó: Cseri Tamás (b) és Szalai Attila (k), valamint a francia N'Golo Kanté a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjának második fordulójában játszott Magyarország - Franciaország mérkőzésen a Puskás Arénában 2021. június 19-én. A társházigazda magyar válogatott 1-1-es döntetlent játszott a világbajnok francia csapattal. MTI/Kovács Tamás
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Azt követően, hogy Marco Rossi csapata a portugálok ellen többgólos vereséget szenvedett, sokan már előre leírták a magyar válogatottat, és szerintük csak az volt a kérdés, hogy hány góllal kapnak ki a legnagyobb esélyesnek tartott Franciaország ellen.

Ez súlyos hiba volt a részükről, még akkor is, ha világsztárokkal állt ki a hőségben az ellenfél, és nyilvánvalóan messze több volt az esélyük. A fiaink azonban ismét bizonyították, hogy bárkinek gondot tudnak okozni. Soron kívül Ezek az újítások jöhetnek az iOS 18-cal

Mindez azt is bizonyította, hogy nem feltétlen volt megérdemelt a portugálok elleni vereség, és most sokkal jobban is játszottak egy lényegesen erősebb csapat ellen. A szurkolók is kivették ebből a részüket, mert olyan hangulatot csináltak, mintha tizenketten lettünk volna a pályán.

Kórházba kellett szállítani a magyar válogatott csapatkapitányát

Valószínűleg nélkülük nem lett volna ennyire jó a válogatott, és hatalmas hálával tartoznak nekik. Nem kérdés, hogy a világ egyik legjobb közönsége a magyar, és ezt a stadionon kívül is bizonyítottuk, hiszen nem mindenki lehetett ott a pálya mellett.

Fiola gólja több millió magyarnál okozhatott extázist, és ennek kapcsán érdemes megnéznetek a városliga Szurkolói Zónában készült felvételeket, ami örök emlék marad. Ne feledjük, még mindig van esélyünk, miután Németország nagyon simán verte Portugáliát szombat este.