Clouds
21 Budapest
Dollár
359,46 Ft
Euró
390,10 Ft
Font
444,07 Ft
Bitcoin
22,771 $

Kórházba kellett szállítani a magyar válogatott csapatkapitányát

Budapest, 2021. június 19. Szalai Ádámot ápolják a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjának második fordulójában játszott Magyarország - Franciaország mérkõzésen a Puskás Arénában 2021. június 19-én. MTI/Kovács Tamás
Sport
not image

Kornis Vivien

Szerkesztő

A diagnózisra egyelőre várni kell, de úgy tűnik, Szalai a körülményekhez képest jól van.

Szalai Ádámot, a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitányát már az első félidőben le kellett cserélni a franciák elleni mérkőzésen, és a meccs után Marco Rossi szövetségi kapitány elmondta, hogy a játékost kórházba szállították. 

Soron kívül Több órára is kisüthet a nap kedden, ám éjszaka hózáporra is van kilátás

A csapatkapitány a mérkőzés 25. percében maradt a fűben fekve egy ütközés után, az egészségügyi szakemberek pedig a nyakát, a homlokát jegelték a pályán. Szalait le kellett cserélni, helyette Nikolics Nemanja lépett pályára – írja a Nemzeti Sport.

Rossi a franciák elleni meccs utáni sajtótájékoztató során elárulta, hogy Szalai Ádámot a fejére mért ütés miatt kellett az arénából kórházba vinni A szövetségi kapitány elmondta, hogy Szalai magánál van, és a körülményekhez képest jól, de pontos diagnózisra még várni kell. 

A mérkőzésről szóló összefoglalónkat itt, az azt követően készült interjúkat pedig ittitt és itt olvashatjátok.