Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,73 Ft
Euró
388,88 Ft
Font
452,08 Ft
Bitcoin
62,691 $

Megvan a magyar válogatott kezdő tizenegye Franciaország ellen

Kihirdette Marco Rossi azt a tizenegy játékost, akik kezdőként lépnek pályára délután háromkor a francia válogatott ellen.

Szalai Attila a magyar labdarúgó-válogatott edzésén a telki edzőközpontban 2021. június 18-án. A koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjában szereplő magyar válogatott Franciaország ellen lép pályára június 19-én Budapesten, a Puskás Arénában. MTI/Szigetváry Zsolt
Sport

Kolláth Benjámin

Szerkesztő

Szombat délután ismét szurkolóktól lesz majd hangos Budapest, ugyanis a keddi, portugálok elleni mérkőzést követően a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság csoportkörének második körében ezúttal Franciaország válogatottját fogadjuk.

A franciák az első körben a németeket verték szoros mérkőzésen 1-0-ra, míg a magyarok egy rakkolós, sokáig döntetlenre álló mérkőzés végén összeomlottak és végül 3-0-s vereséget szenvedtünk. Soron kívül 400 fős küldöttséggel érkezik a kínai elnök, aki miatt a légteret is lezárhatják

Annak a mérkőzésnek a végén több játékos is fáradságra panaszkodott, amit Marco Rossi szövetségi kapitány kritizált tegnap, mondván, erre nem hivatkozhatunk, tökéletes fizikai állapotban kell lenni a 15 órakor, 30 fok körüli hőségben kezdődő mérkőzésen.

Kérdés volt, hogy változtat-e a mester a portugálok ellen sokáig helyt álló kezdő tizenegyen, vagy frissít-e például a francia származású Nego Loic pályára küldésével. A kérdésre most választ kaptunk, ugyanis pár perce az MLSZ Twitter-oldalán kihirdették a csapatot, amely felveszi a harcot a gallokkal:

Minderre pár percre a franciák is közzétették kezdőcsapatukat.

Dráma Párizsban, a PSG kiesésével döntős a Dortmund a Bajnokok Ligájában

Eldőlt, melyik csapat jutott be elsőként a Bajnokok Ligája döntőjébe a PSG és a Dortmund közül.

Az USA után olasz egyetemekre is átgyűrűztek a palesztin-párti tüntetések

Azt követően, hogy az Egyesült Államokban már hetek óta jelentős palesztin-párti megmozdulások zajlanak a különböző egyetemeken, a jelenség az olaszországi felsőoktatási intézményekre is átterjedt.