18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,54 Ft
Euró
388,26 Ft
Font
452,92 Ft
Bitcoin
63,230 $

Késszúrásokkal viszonozta párja fizikai bántalmazását egy nő

Egy 49 éves gyömrői nő késszúrásokkal válaszolt férje ütéseire, elmondása szerint önvédelemből cselekedett.

Police.hu
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A nyomozás adatai szerint a 49 éves nő és 42 éves férje között 2019. július 9-én 21 óra körül féltékenységből kiindulva alakult ki nézeteltérés – írta a Police.hu.

A gyanú szerint a férj többször ököllel arcon és fejen ütötte nejét, mire az asszony válaszul kétszer mellkason, egyszer köldöktájékon szúrta férjét, miközben kiabálta, hogy: „Megöllek, te szemét!”. Soron kívül Szerdától ismét olcsóbb lesz az üzemanyag

Az orvosszakértői vélemény alapján az egyik szúrás következtében a szívburok lemezei közé vér került, állapotát életveszélyesnek minősítették.

A nő a 2019-én július 10-ei kihallgatásán a terhére rótt bűncselekmény elkövetését elismerte, ám önvédelemre hivatkozott. Elmondta, hogy férje folyamatosan, szinte heti rendszerességgel bántalmazta. Legtöbbször ököllel verte és rugdosta ahol érte.

A végzetes estén történtekkel kapcsolatban azt mondta, többször szúrt az áldozat mellkasa irányába, „ami tőlem kitelt” – fogalmazott.

Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya a 49 éves asszonnyal szemben emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást befejezte, az ügy iratait átadta az ügyészségnek.

Lázár János Debrecen, Nyíregyháza és Miskolc után Szeged felzárkózását tűzte ki célul

Lázár János építési és közlekedési miniszter a dél-alföldi régió fejlesztésének prioritását hangsúlyozta egy makói sajtótájékoztatón.